Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Νέο Προεδρείο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών


 Π. Ταγκαλής: «Μας ενώνει ο κοινός σκοπός, το καλύτερο για τον τόπο μας»...

Νέο προεδρείο για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, από σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νικόλαος Κατσικούλης εξελέγη στη θέση του Προέδρου, αντικαθιστώντας την κ. Χρυσούλα (Σωσώ) Σεγδίτσα-Πονήρη, ο κ. Αθανάσιος Τσονάκας Αντιπρόεδρος αντικαθιστώντας την κα Κρυσταλία Κώνστα και ο κ. Λάμπρος Φωτόπουλος Γραμματέας, αντικαθιστώντας τον κ. Δημήτριο Μπάκα.

Επίσης, σύμφωνα και με απόφαση του Δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, σχετικά με τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων, ο κ. Ευθύμιος Γρίβας αναλαμβάνει το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Τουρισμού.

Ακόμα, νέος Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ορίζεται ο κ. Ευάγγελος Κούσουλας με αρμοδιότητα την εποπτεία, ευθύνη και συντονισμό σε θέματα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και λειτουργίας δημοτικών δομών αθλητισμού όπως προβλέπεται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Δελφών.

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, σε δήλωση του αναφέρει: «Ο Δήμος Δελφών, με την αγαστή και γόνιμη συνεργασία όλων συνεχίζει την πορεία του στην παρούσα θητεία με μοναδικό στόχο την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών αλλά και της περιοχής γενικότερα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που έως σήμερα κατείχαν θέση ευθύνης για την αποτελεσματικότητα αλλά και το ήθος που επέδειξαν, τιμώντας πρωτίστως την εμπιστοσύνη των πολιτών που τους εξέλεξαν.

Εύχομαι σε εκείνους που αναλαμβάνουν καθήκοντα καλή επιτυχία στο ρόλο τους! Δεν λησμονούμε πως όλοι μαζί, από όποια θέση κι αν κατέχουμε, μας ενώνει ο κοινός σκοπός που δεν είναι άλλος από το να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο που αξίζει ο τόπος μας, οι άνθρωποί του και κυρίως η νέα γενιά που ακολουθεί, για την οποία έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε τις συνθήκες παραμονής της εδώ».     

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ευλογήθηκε και κόπηκε η βασιλόπιτα του Δήμου Δελφών και ο Δήμαρχος Δελφών ευχήθηκε για το νέο έτος σε όλους ευημερία και υγεία, προσωπική αλλά και οικογενειακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου