Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΕΠ ΝΔ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΌ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


 Εξόχως προβληματική η επανάληψη μίας άποψης, όταν αυτή πάσχει τεκμηρίωσης είτε αναγνώρισης του λάθους της. Είθισται σαν πρακτική να υιοθετείται από ανθρώπους που εμμονικά υπερασπίζονται μια θέση, αποκομμένοι από την πραγματικότητα και το κοινό καλό. ..... 

Η διάλυση εν μία νυκτί του υφιστάμενου τμήματος Τεχνολογικής εκπαίδευσης στην Άμφισσα χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα και η βεβιασμένη ίδρυση τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου λίγο πριν της εκλογές του 2019 δίχως κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων και έγκρισης θέσεων μελών ΔΕΠ (καθηγητές), δημιούργησε ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο. 

Η μικροπρεπής τακτική όταν διορθώνονται οι προχειρότητες και τα λάθη σου από άλλους, να εμφανίζεις τον εαυτόν σου σαν οραματιστή υψηλού επιπέδου Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, διασκεδάζει αν μη τι άλλο τις εντυπώσεις και δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού. 

Επιπρόσθετα, η σημερινή δημόσια άρνηση για τη μη διάθεση δύο (2) αιθουσών στο χώρο του Πανεπιστημίου που δεν χρησιμοποιούνται, σε σπουδαστές των ΔΙΕΚ Άμφισσας, με το επιχείρημα να μην αλλοτριωθεί η Πανεπιστημιακή κοινότητα, μας αφήνει άφωνους! Γνωστοποιεί άθελα της στην τοπική κοινωνία της Άμφισσας, ποιοι παρασκηνιακά αντέδρασαν στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογη πρόταση διάθεσης των ιδίων αιθουσών στο Ειδικό Σχολείο της πόλης. Είναι θεμιτό και εξόχως Δημοκρατικό να αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την άσκηση πολιτικής και το κοινωνικό κράτος. Είναι καιρός όμως οι μάσκες να βγουν και οι σύγχρονοι μύθοι να καταρριφθούν.           

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της σε όλους του τομείς της πολιτικής, σε πείσμα όσων ξεβολεύονται από την παραγωγή ωφέλιμου προς της κοινωνία έργου και όχι «οραμάτων». Η στάση μας αυτή αναμένουμε να κριθεί από τους πολίτες της χώρας.



Για την Δ.Ε.Ε.Π ΝΔ ΦΩΚΙΔΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου