Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου σχετικά με την επίσκεψη κλιμακίου της Τ.Ε. Φωκίδας του ΚΚΕ στο Γ.Ν. Άμφισσας


 Την Τετάρτη 5 Γενάρη 2022 στις 10:00πμ κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της, Αντώνη Αλεξό,  επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου συνομίλησε με εκπρόσωπο του Σωματείου τον εργαζομένων ...... Από την ενημέρωση προκύπτει ότι το προσωπικό βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπο με πάρα πολλά προβλήματα, άσχημες συνθήκες εργασίας, άγχος, υπερεντατικοποίηση. Τονίστηκε ότι μπροστά στη νέα έξαρση της πανδημίας και στα δεκάδες κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά στην περιοχή της Φωκίδας, το Νοσοκομείο Αμφισσας παραμένει ανοχύρωτο, ενώ η ήδη προβληματική κατάσταση που επικρατούσε εξαιτίας της χρόνιας υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο από την αναστολή εργασίας του ανεμβολίαστου προσωπικού.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε επίσης με τον ιατρό Γ. Καράμαλη ο οποίος εκτελεί χρέη Διοικητή και τον Ν. Τριανταφύλλου, αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Ν. Άμφισσας, με τους οποίους αναπτύχθηκε δημιουργικός διάλογος όπου μεταξύ άλλων έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζουν κλινικές, όπως η Παθολογική, όπου απουσιάζουν οι 2 από τους 4 παθολόγους, στις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αναισθησιολόγοι, καρδιολόγοι και πνευμονολόγοι, καθώς και στην έλλειψη νεφρολόγου για την ομαλή λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. 

Σημειώνουμε ότι για το Νοσοκομείο Αμφισσας κατέθεσαν Ερώτηση βουλευτές του ΚΚΕ, με τον αρμόδιο υπουργό να απαντά ότι η λειτουργία του είναι ...«εύρυθμη». Οπως μεταφέρθηκε στους εργαζόμενους, το ΚΚΕ θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό τους και συνολικά στο πλευρό του λαού της περιοχής, παλεύοντας για την ενίσχυση του νοσοκομείου και των δημόσιων δομών Υγείας.


Το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου