Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ RAPID TESTS


 Η μετάλλαξη "Όμικρον" καλπάζει με τα νούμερα να είναι πια τρομακτικά. Στο πλαίσιο ελέγχου του επιδημιολογικού φορτίου στον Δήμο μας και ενόψει της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν σήμερα, ....... στις Κοινότητες Αμφίκλειας και Ελάτειας, δωρεάν rapid tests Covid-19 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

 Στην Αμφίκλεια διενεργήθηκαν 146 δειγματοληψίες, από τις οποίες προέκυψαν 6 δείγματα θετικά και στην Ελάτεια διενεργήθηκαν 137 δειγματοληψίες, από τις οποίες προέκυψαν 4 δείγματα θετικά. Όλα τα άτομα που νοσούν ενημερώθηκαν άμεσα, προκειμένου να τηρήσουν τις προβλεπόμενες υγειονομικές διαδικασίες.

 Ευχαριστούμε θερμά το ακούραστο προσωπικό του ΕΟΔΥ, που ανταποκρίνεται άμεσα και αδιαμαρτύρητα σε κάθε μας αίτημα και όλους τους πολίτες, που με αίσθημα ευθύνης έσπευσαν να εξετασθούν.

 Η κατάσταση στη χώρα δείχνει ότι τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται. Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο μας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία είναι ανησυχητικά. Άτομα που είχαν νοσήσει ξανανοσούν, η διασπορά είναι μεγάλη και η μετάλλαξη υπερμεταδοτική. Συνιστούμε σε όλους τους δημότες μας ιδιαίτερη προσοχή, πιστή τήρηση των μέτρων, αποστάσεις και υπομονή. Γιορτές θα ξανάρθουν, η υγεία μας όμως είναι αγαθό αναντικατάστατο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου