Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Αναβολή Τακτικής Γ.Σ. Λαογραφικού – Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

                                                       Πρός τα μέλη του Συλλόγου

    Αγαπητά μέλη,

     όπως προφανώς γνωρίζετε και σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου μας η θητεία εκάστου Δ.Σ. & Ε.Ε. του Συλλόγου είναι τριετής......

    Ως εκ τούτου, και η θητεία των σημερινών Δ.Σ. & Ε.Ε. λήγει τέλος του μηνός Δεκεμβρίου εφέτος αφού η εκλογή τους έλαβε χώρα την 29η Δεκεμβρίου 2018.

     Επειδή όμως οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας του covid-19, δυσκολεύουν τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μέλη του νυν Δ.Σ. κατόπιν τηλεφωνικής αλλά & ηλεκτρονικής, μέσω mail, επικοινωνίας μεταξύ των Α π ο φ ά σ ι σ α ν ομόφωνα για την αναβολή της προβλεπόμενης για εφέτος Γ.Σ. σε μεταγενέστερο χρόνο, εντός του πρώτου εξαμήνου του νέου έτους, και βέβαια εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

    Με την ελπίδα ότι σύντομα θα μπορέσουμε και πάλι να βρεθούμε όλοι από κοντά, ευχόμαστε σε όλους σας προσωπική & οικογενειακή υγεία & ευτυχία.

                                    “Καλά Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά”

                                                

                                                         Για το Δ.Σ.

                                                        Ο Πρόεδρος

                                               Παναγιώτης Ρούμελης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου