Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021"

Η καρδιά της Ελλάδας, η #Περιφέρεια_Στερεάς_Ελλάδας, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, μας έδωσε ακόμη μία ευκαιρία δυναμικής παρουσίασης των τουριστικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, μέσω του Περιπτέρου της στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση "8η Αthens International Tourism & Culture Expo 2021", που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο από τις 25 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2021. ....

 Ένα τριήμερο γεμάτο Β2Β συναντήσεις με τουριστικά πρακτορεία και απλούς πολίτες, με σημαντικές επισκέψεις εκπροσώπων του Τουρισμού, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και διάφορες εκδηλώσεις. 

 Στα εγκαίνια της έκθεσης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Γεώργιο Διδασκάλου, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη και φυσικά τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό, ακούσαμε σημαντικές προτάσεις και δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν για τον Τουρισμό, ενώ είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε και προσωπικές συζητήσεις, με στόχο την προώθηση της προβολής της περιοχής μας. 

Αγαπάμε τον τόπο μας!!! 

Προβάλουμε τις ομορφιές του Δήμου μας!!! 

Οργανώνουμε με μικρά και σταθερά βήματα την τουριστική μας ανάπτυξη!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου