Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών


 Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών είχε προγραμματίσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή του για την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021. Στην φετινή Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιούνταν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.....

Το Διοικητικό Συμβούλιο, με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη την έξαρση της πανδημίας, αποφάσισε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για τον προσεχή Μάρτιο. Με τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους θανάτους να ευρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και με τους ειδικούς να προβλέπουν ότι η κορύφωση της πανδημίας θα σημειωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θεωρήσαμε ότι θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αφενός διότι θα ήταν επικίνδυνο για τους παρευρισκομένους και αφετέρου διότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μην έρθει καθόλου κόσμος λόγω του φόβου της πανδημίας κάτι άσχημο για μια Γενική Συνέλευση όπου προβλέπονταν και εκλογές.

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του Συλλόγου, παλιά αλλά και νέα, που εκδήλωσαν την επιθυμία να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου. Ασφαλώς οι υποψηφιότητες ισχύουν για την Γενική Συνέλευση του Μαρτίου όταν και ελπίζουμε ότι τίποτα δεν θα εμποδίσει την Γενική μας Συνέλευση να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και μαζική συμμετοχή.

Μέχρι τότε το υφιστάμενο Δ.Σ. συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου