Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκαν εμβολισμοί σε Γραβιά, Πολύδροσο και Μαυρολιθάρι

Π. Ταγκαλής: «Να ακούσουμε τα όσα μας συμβουλεύει η επιστημονική κοινότητα»....

Εμβολιασμοί κατοίκων, κατά του covid 19, στις Κοινότητες Γραβιάς, Πολυδρόσου και Μαυρολιθαρίου πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας. 

Πιο συγκεκριμένα, η δράση υλοποιήθηκε μέσω Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά δεν δύναται να μετακινηθούν σε εμβολιαστικά κέντρα. 

Κατόπιν επικοινωνίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα του Δήμου Δελφών με τη Διεύθυνση της 5ης ΥΠΕ, έγινε προγραμματισμός των σημείων εμβολιασμού, ενώ ο Δήμος εξασφάλισε μεταξύ άλλων τη διαμονή και διατροφή του επιστημονικού προσωπικού, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια που απαιτήθηκε. 

Ο Δήμος Δελφών ευχαριστεί τη Διεύθυνση της 5ης ΥΠΕ και το προσωπικό αυτής που συνέδραμε για να πραγματοποιηθούν οι εν λόγω εμβολιασμοί. Επίσης, ευχαριστεί τους κατοίκους οι οποίοι έσπευσαν να εμβολιαστούν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και τον κοινό αγώνα που συνεχίζεται για τη θωράκιση του κοινωνικού συνόλου απέναντι στον covid 19! 

«Ο εμβολιασμός είναι μία πράξη ευθύνης», δήλωσε με αφορμή τη δράση ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, καταλήγοντας: «Καλώ όλους τους πολίτες να ακούσουν τα όσα μας συμβουλεύει η επιστημονική κοινότητα προκειμένου να βγούμε πιο γρήγορα και κατά το δυνατόν λιγότερο αλώβητοι από τις συνθήκες της πανδημίας. Είναι στο χέρι μας…».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου