Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

εργασίες επισκευής σε δρόμους της Κοινότητας Πεντεορίων


 Ευθ. Γρίβας: «Μία ακόμα παρέμβαση που βελτιώνει την καθημερινότητα»....

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής δρόμος εντός της Κοινότητας Πεντεορίων, μία παρέμβαση η οποία ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια των χρηστών τους. 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Επισκευή δρόμων με σκυρόδεμα εντός Κοινότητας Πεντεορίων» πραγματοποιήθηκε σε δρόμους εντός του οικισμού Πεντεορίων οι οποίοι ήταν ήδη τσιμεντοστρωμένοι, όμως είχαν υποστεί σημαντικές φθορές από το πέρασμα του χρόνου, καθώς και από τις εργασίες που έλαβαν χώρα κατά καιρούς σε υπόγεια δίκτυα. 

Σύμφωνα και με τη μελέτη του έργου, όπου απαιτήθηκε έγινε καθαίρεση του υφιστάμενου σκυροδέματος και απομάκρυνσή του, καθώς και καθαρισμός των δρόμων από φερτά υλικά, για να ακολουθήσει η επίστρωση του σκυροδέματος. 

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου, κ. Ευθύμιος Γρίβας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για μία ακόμα παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε και βοηθά σημαντικά στη βελτίωση του τομέα της καθημερινότητας, σημειώνοντας: «Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο είναι πολλά και γνωστά στις Υπηρεσίες μας. Έχοντας ιεραρχήσει τις ανάγκες και αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους προχωράμε σταδιακά σε παρεμβάσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών μας.» 

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξειδίου

Ευθύμιος Γρίβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου