Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"


 Σε μία σημαντική πρωτοβουλία μεγάλης κοινωνικής ευαισθησίας προχώρησε ο Δήμος μας, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, με την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».....

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι, αδιαμφισβήτητα, ένας Οργανισμός με πολύτιμο και πολυδιάστατο έργο, τα αποτελέσματα του οποίου είναι χειροπιαστά και άμεσα! 

 Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο για τη δυνατότητα που μας δίνει να αγκαλιάσουμε, από κοινού, δράσεις που ως επίκεντρο έχουν το παιδί. Το μεταξύ μας Σύμφωνο Συνεργασίας πρόκειται για μία προσπάθεια ανάπτυξης ισχυρών και αξιόπιστων μηχανισμών άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις παιδιών που διατρέχουν κίνδυνο, καθώς και ενίσχυσης των διαδικασιών προαγωγής του βιοτικού επιπέδου και της υγείας τους.

 Ο Δήμος μας, υπηρετώντας πιστά τις αξίες του ανθρωπισμού, θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο το όραμα του Οργανισμού και την προσπάθεια προάσπισης του δικαιώματος όλων των παιδιών στο χαμόγελο!

 https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/simfono-sinergasias-metaksi-tou-dimou-amfikleias-elateias-kai-tou-organismou-to-chamogelo-tou-paidiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου