Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκινούν εργασίες οδοποιίας στις Κοινότητες Αγίας Ευθυμίας, Σερνικακίου και Δροσοχωρίου

Ν. Λουπάκος: «Καλύτερη και ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών»....

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν οι εργασίες επισκευής οδοποιίας σε τρεις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, και πιο συγκεκριμένα στις Κοινότητες Αγίας Ευθυμίας, Σερνικακίου και Δροσοχωρίου. 

Το έργο, με τίτλο «Επισκευή – συντήρηση οδοποιίας κοινότητας Αγίας Ευθυμίας, Σερνικακίου, Δροσοχωρίου», είναι προϋπολογισμού 35.000 ευρώ, ενώ η χρηματοδότησή του προέρχεται από τους ΚΑΠ του 2021. 

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε δρόμους εντός των ορίων των οικισμών, οι οποίοι είτε είναι τσιμεντοστρωμένοι είτε χωματόδρομοι, όμως έχουν καταστραφεί από το πέρασμα το χρόνου, αλλά και από τις επισκευές που έχουν γίνει κατά καιρούς σε δίκτυα κοινής ωφέλειας. Όπου απαιτηθεί θα γίνει καθαίρεση του υφιστάμενου σκυροδέματος καθώς και καθαρισμοί των δρόμων και νέες διαμορφώσεις. 

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις στοχευμένες παρεμβάσεις, βελτιώνοντας σημαντικούς τομείς που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών. Οι εργασίες επισκευής των δρόμων, πολλοί εκ των οποίων είναι κατεστραμμένοι, είναι από τις πλέον σημαντικές, κάνοντας την κίνηση οχημάτων και πεζών ευκολότερη και σε κάθε περίπτωση πιο ασφαλή. Στόχος μας είναι, συνεχίζοντας βάσει του προγραμματισμού και των έργων που πραγματοποιούμε, να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών».  

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας

Νικόλαος Λουπάκος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου