Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας: Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας.


Το Σάββατο 25 Σεπτέμβριου 2021, στα γραφεία μας, πραγματοποιήθηκε  , συνάντηση αντιπροσωπειών της Ν.Ε. Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου  Άμφισσας, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, Χρήστο Τσιάμη. .....

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία κατέθεσαν οι εργαζόμενοι επίσημα στη Ν.Ε. 

Επίσης, μας ανέφεραν την απαράδεκτη και αδιάλλακτη στάση του διοικητή κ.  Χ. Γεωργίου, που δεν κάνει δεκτό το αίτημά τους για συνάντηση.   

Κοινή μας διαπίστωση είναι, ότι η συντηρητική κυβέρνηση της ΝΔ  μετά την υποκριτική στάση που είχε μέχρι τώρα απέναντι στους υγειονομικούς, έμεινε μόνο στα επικοινωνιακά παλαμάκια, εμφανίζει τώρα το πραγματικό πρόσωπό της και βρίσκει ευκαιρία εν μέσω πανδημίας, να θέσει σε διαθεσιμότητα υγειονομικό προσωπικό και με την στρατηγική αυτή να αφήσει υποστελεχωμένα  τα νοσοκομεία και να βάλει σ’ αυτά τους ιδιώτες, (Σ.Δ.Ι.Τ) εντέχνως, από το παράθυρο.                                                                                  

Συμφωνήσαμε στον τρόπο ανάδειξης και δράσης και σύντομα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με κεντρικό στέλεχος του κόμματός μας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άμφισσας.

Θα γίνει συνάντηση με το Σωματείο, με υγειονομικούς και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον διοικητή του Νοσοκομείου και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο Τύπου.


 Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου