Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αντίθετοι στην επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού οι Αστυνομικοί Φωκίδας

Μετά την έντονη φιλολογία που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου, .....

περί το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας, την υποχρεωτική καταβολή αντιτίμου για τη διενέργεια Rapid test από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας, αλλά και την πιθανή επιβολή του μέτρου της αναστολής εργασίας σε όσους συναδέλφους μας δεν έχουν εμβολιαστεί, οφείλουμε να ανακοινώσουμε τα εξής:   

1ον Η ένωσή μας είναι κάθετα αντίθετη στο ενδεχόμενο επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας.

2ον Διαφωνούμε πλήρως με την υποχρεωτική καταβολή αντιτίμου, για τη διενέργεια rapid test από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους μας.

3ον  Καταδικάζουμε και είμαστε εντελώς αντίθετοι με τυχόν επιβολή του μέτρου της αναστολής εργασίας, σε ανεμβολίαστους συναδέλφους μας.

  Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι, εδώ και ενάμισι χρόνο οι συνάδελφοί μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου για τον περιορισμό της διασποράς του φονικού ιού, χωρίς καμία ουσιαστική επιβράβευση από την πολιτεία, ενώ παράλληλα, θεωρούμε αδιανόητο  τη στιγμή που οι συνάδελφοί μας καταβάλλουν κανονικά τις ανάλογες εισφορές, να αποκλειστούν από τη δωρεάν διενέργεια Rapid test, από τις Δημόσιες Δομές και τους κρατικούς φορείς. 

  Επιπροσθέτως, το θέμα του εμβολιασμού είναι και πρέπει να παραμείνει προσωπική επιλογή του καθενός, είναι ξεκάθαρα ένα προσωπικό δεδομένο και αρμόδιοι για το ζήτημα αυτό είναι οι ιατροί και οι επιστήμονες, στους οποίους μπορεί να απευθύνεται ο οιοσδήποτε, προκειμένου να λάβει την ενημέρωση που επιθυμεί και να κάνει την ανάλογη επιλογή.

  Συνοψίζοντας, τονίζουμε ότι οι όποιες αποφάσεις ληφθούν, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θίξουν ατομικά δικαιώματα και προσωπικές ελευθερίες κανενός συναδέλφου μας και η επίσημη  πολιτεία οφείλει να διασφαλίσει την ενότητα και την ομόνοια μεταξύ των συναδέλφων μας και να μη συναινέσει σε τυχόν διχασμό. Σε περίπτωση δε, επιβολής του μέτρου της αναστολής εργασίας, απλά θα μπει η ταμπέλα ΄΄ΚΛΕΙΣΤΟ΄΄ , στις υπηρεσίες της Δ.Α. Φωκίδας, λίγο νωρίτερα από ότι άλλωστε προμηνύεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου