Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Εργασίες στο δημοτικό σχολείο Πολυδρόσου


 Υπεγράφη η σύμβαση για σημαντικές παρεμβάσεις 

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής του Δημοτικού Σχολείου Πολυδρόσου, ενός έργου προϋπολογισμού 15.000,00 ευρώ, η χρηματοδότηση του οποίου προέρχεται από την ΣΑΤΑ Σχολικών κτιρίων. ....

Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία συντάχθηκε κατόπιν σχετικού εγγράφου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών, οι εργασίες αφορούν στην επισκευή του υπογείου του Δημοτικού Σχολείου. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί καθαίρεση των αποσαθρωμένων επιχρισμάτων από την υγρασία και αποκατάστασή τους, καθώς και αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων (σιδερένιων και ξύλινων) τα οποία έχουν καταστραφεί και τα οποία θα αντικατασταθούν, τα εξωτερικά με αλουμινίου ενώ εσωτερικά θα τοποθετηθούν ξύλινες πόρτες. Επίσης θα γίνει επίστρωση της αίθουσας, του διαδρόμου και της σκάλας με αντιολισθηρά πλακίδια δαπέδου, σε σχέδιο και χρώμα που ταιριάζει, κατά το δυνατόν, με την ήδη στρωμένη αίθουσα με πλάκες μαρμάρου. 

O Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών κ. Ανδρέας Ζαχαρόπουλος, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, εστίασε στη σημασία που έχει δώσει έως σήμερα η δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, κάνοντας συνεχώς παρεμβάσεις οι οποίες βελτιώνουν τις υποδομές. Αντιστοίχως ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού, κ. Ευάγγελος Κούσουλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι ένα σημαντικό έργο που αφορά στα παιδιά της περιοχής, σχεδιάστηκε και πλέον μπαίνει στη φάση της υλοποίησης. «Είναι χρέος μας, και το επιτελούμε, να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ώστε η μαθητική διαδικασία να πραγματοποιείται απρόσκοπτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

  ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ             ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου