Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ξεκινούν έργα δημοτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς


 Ιωάννης Μανανάς: «Παρεμβάσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα».....

Υπεγράφη τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 μεταξύ του Δήμου Δελφών και του αναδόχου η σύμβαση για τη συντήρηση τμημάτων δημοτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα έχει γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος σε σημεία που χρίζουν άμεσης παρέμβασης, για την αποκατάσταση της ασφάλειας, εντός τριών Τοπικών Κοινοτήτων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, το έργο αφορά στη βελτίωση και συντήρηση της υφιστάμενης Δημοτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Γραβιάς και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Γραβιάς, Καστελίων και Καλοσκοπής, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης. Ο προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται στα 60.000 ευρώ και η ολοκλήρωσή τους, βάσει της σύμβασης, ορίζεται σε δύο μήνες από την υπογραφή της.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δελφών της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς, κ. Ιωάννης Μανανάς, με αφορμή την εξέλιξη δήλωσε: «Καθημερινά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, καταβάλουμε προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των δημοτών μας. Η συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας είναι ένας από τους τομείς που χρίζει πολλών, όμως παράλληλα και κοστοβόρων παρεμβάσεων. Έχοντας ιεραρχήσει τις ανάγκες προχωράμε στη βελτίωσή της, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στον τομέα της καθημερινότητας, ενισχύοντας την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την εικόνα του Δήμου μας».
Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γραβιάς
Ιωάννης Μανανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου