Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ολοκληρώθηκε η προμήθεια ενός νέου απορριμματοφόρου από το Δήμο Δελφών

Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δ.Δελφών ....

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία προμήθειας από το Δήμο Δελφών ενός απορριμματοφόρου για την αποκομιδή στερεών αποβλήτων, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Αποτελώντας πλέον μέρος του στόλου της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, αναμένεται να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου Δελφών προς τους πολίτες.

Ο Δήμος Δελφών στη διάρκεια της παρούσας θητείας, μέσα από την αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής ευκαιρίας, αλλά και από ίδιους πόρους όπου οι συνθήκες το επέτρεψαν, έχει προχωρήσει με μεθοδικότητα στον αδιαμφισβήτητο εκσυγχρονισμό του στόλου της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν, αλλά και θα γίνουν περισσότερο εμφανή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Πέραν της συγκεκριμένης προμήθειας, που αφορά σε ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16m3 (CPV: 34144512-0), ο Δήμος έχει προβεί σε επισκευές οχημάτων που αποτελούν περιουσία του, ενώ έχει δρομολογήσει και αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την παραλαβή φορτηγού-αλυσιδάκι (με τον απαραίτητο συνοδευτικό εξοπλισμό), καθώς και αυτοκινήτων για την κάλυψη επιπλέον αναγκών.  

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χαρίλαος Αγαπητός, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής του απορριμματοφόρου, τόνισε τη σημασία που έχει για το Δήμο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του η κάλυψη των κενών που υπήρχαν στο στόλο, μέσω της οποίας οι εργαζόμενοι πλέον θα μπορούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και σύγχρονα μέσα να επιτελούν το έργο τους, ενώ σημείωσε και τη σημασία που αποκτά τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο και για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου, ο εκσυγχρονισμός του στόλου. 

 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δελφών

Χαρίλαος Αγαπητός 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου