Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Άλλα τμήματα με 4 μαθητές και άλλα με 29


 Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η διαίρεση τάξεων σε τμήματα σχολικών μονάδων Δ.Δ.Ε. Φωκίδας για το σχολικό έτος 2021-2022.....

Με μία γρήγορη ματιά οποιοσδήποτε θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν τμήματα με 4 μόλις μαθητές/τριες και τμήματα με 29… Στην ίδια αίθουσα και με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται….

Επίσης, παρατηρείται το φαινόμενο για 57 μαθητές να δημιουργούνται μόλις δύο τμήματα, ενώ για 55 μαθητές τρία.

Η νομοθεσία προβλέπει σε εξαιρετικές περιπτώσεις ακόμη και 29 μαθητές/μαθήτριες στην ίδια αίθουσα… Αλήθεια ποιες είναι αυτές όμως οι εξαιρετικές περιπτώσεις στο Γυμνάσιο της Άμφισσας, ενώ υπάρχουν και αίθουσες και εκπαιδευτικοί;

  Από την άλλη πλευρά το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φωκίδας ας σοβαρευτεί επιτέλους και να αναφέρει τα πραγματικά στοιχεία και γεγονότα και ας σταματήσει να ψάχνει αφορμές για μεταφέρουν τις πολιτικές τους απόψεις.

Αλήθεια, πότε και που συνεδρίασε η Ε.Λ.Μ.Ε. για να αποφασίσει και γιατί ούτε κάλεσε το νόμιμα εκλεγμένο μέλος της ΑΝ.Α.ΦΟΡΑΣ αλλά ούτε έχει γίνει ανασύσταση μετά από την πρόσφατη μετάθεση μέλους του Δ.Σ. σε άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.; Προφανώς το ψήφισμα για την αντικουβανική μαφία είναι πολύ πιο σημαντικό σε σχέση με για τη χάρη της Δ.Δ.Ε. Φωκίδας στην Πρόεδρο της Ε.Λ.Μ.Ε., που της επέτρεψε να εργάζεται σε πρωινό Ι.Ε.Κ. της περιοχής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου