Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

1η Βόλτα Κανόε Καγιάκ στην Ιτέα την Τετάρτη 4 Αυγούστου

Βόλτα με κανό στην Ιτέα!

Υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών

Την Τετάρτη  4 Αυγούστου 2021 στις 18:30 διοργανώνεται η 1η βόλτα με κανό coast to coast (παραλία – παραλία)  ανοικτής θαλάσσης στην Ιτέα Φωκίδας. ....

Φέτος με αφορμή της συμπλήρωσης 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ο διάπλους είναι αφιερωμένος στο πρώτο ατμοκίνητο πολεμικό πλοίο στην ιστορία και έλαβε μέρος στην Ναυμαχία της Αγκάλης στον Κρισσαίο κόλπο, το θρυλικό  «Καρτερία» με καπετάνιο τον φιλέλληνα Φραγκίσκο Άστιγγα.

Πληροφορίες-Εγγραφές : 

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερώσεις, φωτογραφίες κτλ στο site:
https://www.manteio-on-air.gr/

Όποιοι επιθυμούν μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα κανό (αγωνιστικό ή τουριστικό) στο Νέο Τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού  Ομίλου μας με την επίβλεψη πιστοποιημένου δασκάλου σε σκαφάκια του ομίλου! 

Διοργάνωση : Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, Κοιν.Σ.Επ. Μαντείο, Δύτες Κρισσαίος 


Φορτώστε τα κανό σας, φορέστε το σωσίβιο σας, πάρτε το κουπί σας  και ραντεβού  την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 18.30 στην παραλία στο τέρμα του πεζόδρομου του Μαϊάμι δίπλα από το Εστιατόριο «Ζέφυρος» για μια όμορφη βόλτα στην παραλία της Ιτέας με θέα ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα!

Θα ακολουθήσουμε την διαδρομή παράλληλα με την παραλία (coast to coast), μπροστά από τα όμορφα εστιατόρια και τις καφετέριες της Ιτέας, προσέχοντας πάντα και τους λουόμενους κυρίως όταν θα περάσουμε στην αρχή μπροστά από την βραβευμένη με Γαλάζια Σημεία παραλία του Μαϊάμι. Θα κινηθούμε Δυτικά ώστε να απολαμβάνουμε ταυτόχρονα και την Δύση του Ήλιου και τα όμορφα χρώματα που παίρνει ο ουρανός..   

Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός για να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.

Στα μέσα της διαδρομής και στον Φάρο της Ιτέας (στον κεντρικό μόλο) θα γίνει μικρή στάση για να απολαύσουμε την θέα! 

Πριν την έναρξη της βόλτας θα πραγματοποιηθεί βράβευση από την Δήμαρχο Δελφών κ Παναγιώτη Ταγκαλή, των Αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ιτέα που διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2021 κερδίζοντας μάλιστα και χρυσό μετάλλιο!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, με δική του ευθύνη (οι ανήλικοι συμμετέχουν μόνο με συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα).Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της βόλτας, υπακούοντας στους κανόνες Ναυσιπλοΐας και Ναυτοσύνης, σεβόμενοι τους κολυμβητές και κωπηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και τον σχηματισμό τής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συν κωπηλάτες τους. Το σωσίβιο είναι υποχρεωτικό και μπορείτε να το προμηθευτείτε τόσο από το παραλιακό κατάστημα του Ιταλού με τα είδη αλιείας όσο και από το κατάστημα  Τεχνοχρωμ ΟΕ οδός Καποδιστρίου 93 Ιτέα, ή στα Ναυτικά Είδη του Παπαλέξη στο Γαλαξίδι  (τα καταστήματα αυτά διαθέτουν και κανό για πώληση).

Όποιος δεν έχει κανό και επιθυμεί να συμμετάσχει θα υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης περιορισμένου αριθμού κανό στην έναρξη. 


Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΜΑΝΤΕΙΟ και τα μέλη της δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια βόλτας.

Ο  αθλητικός σύλλογος και η συνεταιριστική επιχείρηση συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε αγώνες. 

 Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Δήμο Δελφών που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την διοργάνωση καθώς και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας , τον Σύλλογο Αυτοδυτών Κρισσαίος για την πολύτιμη βοήθεια τους, το Hotel Trokantero , το La Mer Beach bar, το Εστιατόριο Ζέφυρος αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας μας 

Σε περίπτωση βροχής ή δυνατού αέρα, η βόλτα θα ακυρωθεί και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως η φύση του αθλήματος του Κάνοε-Καγιάκ είναι τέτοια όπου στο νερό, οι αποστάσεις και ο φυσικός αέρας μας επιτρέπει να διοργανώσουμε τους αγώνες με ασφάλεια. Ζητάμε από όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν παρά πολύ σοβαρά τους κανόνες  του υγειονομικού πρωτοκόλλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου