Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, ο αθλητισμός συνεχίζει και κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελληνική υπερηφάνεια.....

Κύριος τροφοδότης του αθλητισμού σε υψηλό επίπεδο είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς από τα σπλάχνα του δημιουργούνται οι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες.

Τα αθλητικά σωματεία που υπό την στέγη τους καλύπτουν τους ερασιτέχνες αθλητές κυρίως χρηματοδοτούνται από τους λίγους -που με αγάπη και μεράκι για τον αθλητισμό- ανθρώπους στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών και η επιδείνωση της κρίσης μετά την πανδημία του Κορονοϊού έχουν περιορίσει κατά μεγάλο ποσοστό τα έσοδα των σωματείων δημιουργώντας σε αυτά επιπλέον δυσκολίες ώστε να σταθούν ανταγωνιστικά σε υψηλό – πρωταγωνιστικό επίπεδο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο Aπόλλων Ευπαλίου  Tihio Race  στο νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε θέλει να είναι  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και να συνεχίσει να κάνει περήφανους όλους τους κατοίκους της περιοχής μας και όχι μόνο.Σημαντική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια ήταν, είναι και θα είναι ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής  ώστε ο σύλλογος να γίνει αυτόνομος, αυτοδύναμος και στην ιδανική περίπτωση, αυτοχρηματοδοτούμενος.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Ο σύλλογος μας για πρώτη φορά στην ιστορία του,(ενόψει και της γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα) κυκλοφορεί την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου με  στόχο  να δημιουργηθεί μία ισχυρή βάση που πάνω της θα στηριχθεί η διοίκηση του συλλόγου ώστε να χτιστεί πιο δυνατός ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE. Κάθε φίλος της  Ομάδας θα πρέπει να είναι κάτοχος της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου.


Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE  γίνεσαι κομμάτι στο χτίσιμο ενός μεγάλου ερασιτεχνικού σωματείου που θα λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, θα δημιουργήσει νέους αθλητές και αθλήτριες, και θα φέρει στην Δωρίδα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ γίνεσαι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας

Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε τον σύλλογό μας ζωντανό και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα. Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η κάρτα μέλους κοστίζει 60 euro και μπορεί να εξοφληθεί εντός της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους  στα social media της ομάδας μας καθώς και στα μέλη της διοίκησης.

ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE

ΜΑΝΘΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Απόλλων Ευπαλίου - Πλατεία Καρυάς Ευπάλιο
Για επικοινωνία με τον Πρόεδρο - 6970832641

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου