Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Η νέοι έδωσαν το παρών στη συνέλευση των κατοίκων στη Λιλαία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η συνέλευση των κατοίκων της Λιλαίας. Παρόντες στη συνέλευση ήταν περισσότερα από 40 άτομα, τα μισά εκ των οποίων ήταν μέλη της νεολαίας του χωριού......

Επιπλέον, το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Παρνασσού, Βαγγέλης Κούσουλας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιλαίας, Κώστας Τσαούσης, εκπρόσωποι του Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιλαίας και του Συλλόγου Αγοριανιτών, πρώην αυτοδιοικητικοί, ενώ η  υπάλληλος του Δήμου Κ. Στρογγυλάκου εκτέλεσε χρέη πρακτικογράφου.

Αντίθετα, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω ασθένειας ο πρωτεργάτης της οργανωτικής επιτροπής, Κώστας Λουκαδούνος, ενώ επίσης απουσίασαν οι  τοπικοί σύμβουλοι της Λιλαίας. 

Τα ζητήματα που συζητήθηκαν, βάσει της ημερήσιας διάταξης, αφορούσαν στην κατανομή και τη διάθεση των πιστώσεων από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τον καθορισμό των διοικητικών ορίων ανάμεσα στις τρεις κοινότητες, καθώς και στην πρόσφατη αύξηση των δημοτικών τελών στο Δήμο Δελφών.

Β. Κούσουλας και Κ. Τσαούσης, οι οποίοι εισηγήθηκαν τα θέματα της συνέλευσης και έδωσαν την απαραίτητη πληροφόρηση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, δεσμεύτηκαν να προσκομίσουν και  να αποδώσουν στην Οργανωτική Επιτροπή τα  απαραίτητα έγγραφα και τα στοιχεία επί των ανταποδοτικών και των αυξήσεων των δημοτικών τελών.

Συζητήθηκαν ακόμη θέματα γενικού ενδιαφέροντος πλέον των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου