Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ: Καλώς τον κι ας άργησε!


 Θορυβημένος και ανήσυχος ο βουλευτής Φωκίδας της ΝΔ, μετά από την επίσκεψη κλιμακίου του Σύριζα-ΠΣ με τον Νίκο Παππά στο Δήμο Δωρίδας, σύρετε εσπευσμένα και καλεί την υποεπιτροπή υδατικών πόρων της Βουλής, για να επισκεφθούν τον δήμο Δωρίδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ανάγκη κατασκευής του παραλίμνιου αγωγού λυμάτων.....

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, τις αποτυχημένες επιτροπές της Βουλής και τις εθιμοτυπικές επίσκεψης σε διάφορούς υπουργούς για αναμνηστικές φωτογραφίες, κατάφερε να βρει χρόνο και να ασχοληθεί με ένα δίκαιο αίτημα και πρόβλημα της Φωκίδας.

Το ότι ενεργοποιείται η επιτροπή της Βουλής, για ένα θέμα το οποίο θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει μεριμνήσει, ώστε να πείσει την κυβέρνηση της ΝΔ για την αναγκαιότητά του, δείχνει για άλλη μια φορά, την ανικανότητά του να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του απέναντι στο Λαό της Φωκίδας.

Το ότι με κυβέρνηση της ΝΔ απεντάχθηκε σαν έργο από το ΕΣΠΑ δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Κύριε βουλευτά, στην ανακοίνωση για την επίσκεψη σας, φυσικά καμία αναφορά δεν κάνετε για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση, ενός δημόσιου αγαθού όπως είναι το νερό, που επιχειρείτε από την κυβέρνηση της ΝΔ, με την σύμφωνη γνώμη σας.

Ουσιαστικά επιχειρείτε να αλλάξετε την ατζέντα και να ανταλλάξετε έναντι πινακίου φακής, την μεγάλη συνεισφορά της Φωκίδας στην εθνική οικονομία, την ύδρευση του μισού πληθυσμού της Ελλάδος, αλλά και των υποδομών που κατασκευάστηκαν από το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Όσο για την πρόταση του Νίκου Παππά, να δοθεί το 11% που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ, στους δήμους σαν αντισταθμιστικό θα μας ενδιέφερε πολύ να ακούσουμε και εμείς, αλλά και οι Δωριείς την άποψή σας.

Κύριε βουλευτά, ΣΕΙΣ δεν είστε που περιδιαβαίνατε από χωρίου εις χωρίον και παρουσιάζατε το εαυτόν σας ως πολιτικό εγγυητή και ότι θα βγάζατε τη Φωκίδα από την απομόνωση; Αλήθεια πως και με ποιόν τρόπο το έχετε επιτύχει έως τώρα;

ΣΕΙΣ δεν υποσχεθήκατε ότι θα κατασκευάζατε, ως μικρός Μωυσής, τον διαγώνιο οδικό άξονα; Αλήθεια μπορείτε να μας πείτε σε τι φάση βρίσκετε η κατασκευή του έργου και πότε θα κόψετε την κορδέλα;

ΣΕΙΣ δεν αποκαλούσατε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, ψεύτες και καταστροφολόγους, όταν ενημερώναμε τους συντοπίτες μας ότι εντέχνως επιχειρείτε να κλείσετε το 2ο τμήμα του πανεπιστημίου στην Άμφισσα;

Τώρα που επίσημα ανακοινώσατε το κλείσιμο του τμήματος, πως θα θέλατε να σας χαρακτηρίσει ο Λαός της Φωκίδας;

Όσο και αν θέλετε να σας αναγνωρίσουν ως τον πολιτικό εγγυητή που θα έβγαζε τη Φωκίδα από την απομόνωση, εντέλει θα μείνετε εσείς και η κυβέρνησή της ΝΔ, ως οι ενταφιαστές του Νομού μας.

Καλή νύχτα σας, κύριε βουλευτά, για άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου