Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Επικοινωνία του Γιάννη Οικονόμου με τον Υφυπουργό Υποδομών, για την επαναλειτουργία των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις γραμμές: «Τιθορέα - Αμφικλεια- Λιανοκλαδι» και «Λιανοκλάδι- Λαμία – Στυλίδα»

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Οικονόμου με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη,....

σχετικά με το ζήτημα της αναγκαιότητας της επαναλειτουργίας των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις γραμμές «Τιθορέα - Αμφίκλεια- Λιανοκλάδι» και «Λιανοκλάδι- Λαμία – Στυλίδα», η λειτουργία των οποίων διεκόπη λόγω της πανδημίας.   

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε την επανέναρξη των δρομολογίων «Δίκαιο και λογικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας» και τόνισε:  «Όπως και πέρσι, όπου οι συντονισμένες προσπάθειες μας έπιασαν τόπο, έτσι και φέτος αναλαμβάνουμε δράση, ώστε οι συγκεκριμένες γραμμές που εξυπηρετούν ντόπιους και επισκέπτες να επαναλειτουργήσουν άμεσα». 

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, συμφώνησε ότι η επαναλειτουργία των γραμμών αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το επιβατικό κοινό της ευρύτερης περιοχής, τόνισε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και επαφή με στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις δυνατότητες ώστε η επανέναρξη των δρομολογίων «Τιθορέα - Αμφίκλεια- Λιανοκλάδι» και «Λιανοκλάδι- Λαμία – Στυλίδα» να επιτευχτεί το συντομότερο δυνατό. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου