Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας: Η δημοσιογραφία πρώτα είναι λειτούργημα και μετά επάγγελμα

Δυστυχώς, η απουσία της καθημερινής εφημερίδας «Ώρα της Φωκίδας» από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, το Σάββατο 15/05/2021 που αφορούσε την ιδιωτικοποίηση ενός δημόσιου αγαθού, όπως το νερό, είναι μέγιστο ατόπημα και δείχνει ασέβεια, τόσο προς τους θεσμούς όσο και προς τους συμπολίτες μας.....

Αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, όχι μόνο για την Φωκίδα, αλλά και για την Πατρίδα μας, καλύφθηκε με την πρέπουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, από το STAR Λαμίας και από την εφημερίδα Εν Δελφοίς. 

Και ενώ η «Ώρα της Φωκίδας», προτίμησε να μην καλύψει στην εκδήλωση, παρόλο αυτά, παρουσίασε άρθρα τα οποία βασίζονται σε επινοήσεις και αμφιβόλου αξιοπιστίας πηγές!

Για τα όσα αναφέρονται στην εν λόγω εφημερίδα, σας πληροφορούμε ότι δεν υπήρξε καμία ασέβεια από την παρέμβαση του πρώην βουλευτή, Ηλία Κωστοπαναγιώτου, προς το πρόσωπο του Δημάρχου Δωρίδας, Γ. Καπεντζώνη.

Ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου ως βουλευτής τίμησε με την παρουσία του και τα έργα του, την ψήφο του λαού της Φωκίδας και η παρέμβαση του ήταν μια παραίνεση για συντόμευση και επιστροφή στο θέμα της συζήτησης, δηλαδή για την ιδιωτικοποίηση του νερού που μεθοδεύεται από την κυβέρνηση της ΝΔ, και αυτό λόγω του «πιεστικού» χρονικά προγράμματος της επίσκεψης.

Επίσης, η πρόταση του πρώην Υπουργού και βουλευτή Νίκου Παππά, να δοθεί το 11% που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ από την ΕΥΔΑΠ στους Δήμους, σαν αντισταθμιστικό, δεν έχει καμία σχέση με ιδιωτικοποίηση από την πίσω πόρτα, όπως επιχειρήθηκε προφανώς εκ του πονηρού να παρερμηνευτεί και να διαστρεβλωθεί από την εν λόγω εφημερίδα.

Πιστεύουμε ότι η χρηματοδότηση της εν λόγω εφημερίδας, από την λίστα Πέτσα, δεν πρέπει να είναι πίεση για μια μεροληπτική στάση, ειδικά για ένα θέμα δημοσίου συμφέροντος όπως είναι το νερό.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας δεν επιτρέπει, κανενός είδους υπονομευτική στάση από κανέναν, στην λειτουργία του και τον θεσμικό ρόλο του και σε κάθε περίπτωση, πάντα θα προωθεί τον διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση, στην κατεύθυνση που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη του Νομού μας και στην ευημερία των συμπολιτών μας.

Η  επιλογή των θεμάτων των προσώπων και των προσκεκλημένων μίας εκδήλωσης ορίζεται από την Ν.Ε. και κρίνεται από την κοινωνία, όπως  κρίνεται και ο τρόπος κάθε έντυπου ή ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης, για το εάν είναι αντικειμενικό ή «φουρθιώτειο»!

Όσο για το σχόλιο της εν λόγω εφημερίδας, περί Μιωνή και Καλογρίτσα το θεωρούμε ατυχές και παραπέμπει σε θέση βουλευτή και προέδρου κάποιας στημένης και αποτυχημένης εξεταστικής επιτροπής.  «Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω»!


                                                                   Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου