Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Σημαντική παρέμβαση στα Πεντεόρια με εργασίες αντικατάστασης και επέκτασης δικτύου ύδρευσης


 Σ. Σωτηρόπουλος: «Στόχος μας από την αρχή της θητείας να είμαστε άμεσα αποτελεσματικοί» ....

Στην αντικατάσταση τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Πεντεορίων, αλλά και στην επέκταση αυτού, προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Δελφών, δίνοντας λύση σε ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα που απασχολούσε επί σειρά ετών τους κατοίκους. 

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν προ λίγων ημερών, αφορούσαν στην αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης μήκους 320 μέτρων, το οποίο λόγω της παλαιότητας παρουσίαζε συχνά προβλήματα. Η εν λόγω παρέμβαση ήταν επιτακτικό αίτημα ετών, το οποίο στο σύνολό τους οι Πρόεδροι της Τοπικής Κοινότητας είχαν καταθέσει στο Δήμο, ζητώντας επιτακτικά την επίλυσή του. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επέκτασης του δικτύου ύδρευσης μήκους 120 μέτρων, προκειμένου να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών του οικισμού. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το έργο πραγματοποιήθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Δελφών με τη μέθοδο της αυτεπιστασίας, με συνέπεια την εξοικονόμηση πόρων αλλά και χρόνου για την ολοκλήρωσή του. 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών δήλωσε: «Από την ανάληψη των καθηκόντων μας έως και σήμερα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύσουμε τα ζητήματα ύδρευσης που υπάρχουν ή παρουσιάζονται σε κάθε σημείο του Δήμου. Έχοντας επιλέξει τη μέθοδο της αυτεπιστασίας, ως βασικό τρόπο παρέμβασης, καταφέρνουμε να είμαστε άμεσα αποτελεσματικοί, ενώ ταυτόχρονα μειώνουμε στο ελάχιστο και το κόστος των έργων. Δεν εφησυχάζουμε καθώς έχουμε γνώση των καθημερινών αιτημάτων των πολιτών, τους οποίους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε με βασικό μας στόχο να είμαστε χρήσιμοι ανταποκρινόμενοι στο σύνολο των αναγκών των πολιτών που αφορούν στην αρμοδιότητά μας». 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου