Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λιδωρικίου προς την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Δωρίδας.

Τι να πει κανείς, είναι πανελληνίως γνωστό για να μην πούμε παγκοσμίως, ο σχεδιασμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπου βασίζεται στο τρίπτυχο (3Α), Ανέμελος, Ανεύθυνος και Αναξιόπιστος......

Σε ότι λέτε άμεσα διαψεύδεστε από τα ίδια τα γεγονότα. Αλήθεια που βασίζεται ο σχεδιασμός σας; Στη διάθεση των εμβολίων; Στον αριθμό των εμβολιαστικό κέντρων, όπου στην περίπτωση μας εντάχθηκαν μετά την κατακραυγή του κόσμου; Στις λεγεώνες των αρίστων που έτρεχαν να εμβολιαστούν  αφήνοντας εκτός υγειονομικούς πρώτης γραμμής;

 Στους εμβολιασμούς που αναβλήθηκαν ή μήπως στην πρόνοια μετακίνησης των υπερήλικων συμπολιτών μας;

 Όσο για την αναβάθμιση των κέντρων υγείας , θα ήταν πράγματι ουσιαστικό πρώτα να τα στελεχώνατε με το κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό που λείπει και μετά να φτάνατε στα ηλεκτρομηχανολογικά. Αυτός όμως είναι  ο σχεδιασμός σας, ένας καταστροφικός σχεδιασμός που τον βλέπουμε να υλοποιείται και στο Νοσοκομείο της Άμφισσας όπου για εβδομάδες δεν υπήρχε ούτε παθολόγος. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από μέρους σας να αναφέρεστε στις δομές υγείας, όπου με την πολιτική σας, τις απαξιώνετε και τις εγκαταλείπετε με παλαμάκια, προς συμφέρων  ιδιωτικών συμφερόντων.

 Όσο για τον σύντροφο μας Νίκο Πέτρου για να του επιτίθεστε, τόσο  εσείς όσο και κάποιοι όμοιοι σας, σίγουρα κάτι κάνει καλά.  Ο σύντροφος ήταν , είναι και θα είναι δημοκράτης αγωνιστής και είναι παρόν για να προσφέρει στον τόπο του.

 Προσήλθε αυτοβούλως σε ένα δημοκρατικό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που σίγουρα, στις τάξεις του, δεν κρύβει ούτε Χρυσαυγίτες ούτε άλλους ακατανόμαστους.

  Οργάνωση Μελών

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λιδωρικίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου