Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Αποχαιρετισμός στον Παναγιώτη Αυγέρη από την Πρόεδρο της Κοινότητας Πολυδρόσου


 Επικήδειος Αποχαιρετισμός στον Παναγιώτη Αυγέρη

Αγαπητέ μας Παναγιώτη,

     Βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο μας γέμισε όλους ο πρόωρος και αδόκητος θάνατός σου......

    Σίγουρα είναι βαθύς ο πόνος του θανάτου, ασύγκριτος με κάθε άλλο πόνο της ζωής. Αυτόν τον πόνο βιώνουμε μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου σου, φίλοι, συγχωριανοί και συγγενείς σου μα πιο πολύ από όλους η οικογένειά σου, ο πατέρας σου η μητέρα σου, ο αδελφός σου, και η μονάκριβη και πολυαγαπημένη σου κόρη, η Ηρώ.

    Παναγιώτη ήσουν ένας νέος άνθρωπος όλο ζωντάνια και δύναμη και σίγουρα αυτά τα χαρακτηριστικά σου επέδρασσαν στο να αισθάνεσαι άτρωτος και αλώβητος ακόμη και απέναντι στον αόρατο αλλά θανατηφόρο ιό που απειλεί και έχει προσβάλει όλη την ανθρωπότητα αφαιρώντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές καθημερινά.

     Είναι σίγουρα μεγάλο το κενό που θα αφήσεις πίσω σου Παναγιώτη, πρώτα στην κόρη σου την Ηρώ, στους γονείς σου και τον αδελφό σου, τους φίλους σου που ήσουν πάντα δίπλα τους  αλλά και σε όλους τους συγχωριανούς σου γιατί ήσουν ένας καλός πατέρας, ένας καλός γιός και αδελφός και ένα καλό παιδί για όλους. 

    Είναι πολύ θλιβερό για εμάς, όλους τους συγχωριανούς σου Παναγιώτη, που λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, δεν μπορούμε ακόμη και σ’ αυτόν τον τελευταίο αποχαιρετισμό μας να βρεθούμε κοντά σου όπως θα θέλαμε και να σε χαιρετίσουμε έτσι όπως οι κανόνες της πίστης μας αλλά και της ηθικής και κοινωνικής μας παράδοσης επιτάσσουν.  

    Εκπροσωπώντας πιστεύω όλους τους συγχωριανούς μας που όχι με τη φυσική τους παρουσία αλλά νοερά βρίσκονται τούτη την ύστατη ώρα εδώ για να σε κατευοδώσουν στο τελευταίο σου ταξίδι θέλω να ευχηθώ εκ μέρους όλων να έχεις  “Καλό Παράδεισο” και  “Αιωνία σου η Μνήμη ”. 

    Στους αγαπημένους σου γονείς τον αδελφό σου και την πολυαγαπημένη σου κορούλα την Ηρώ ευχόμαστε ο καλός Θεός μας να τους δώσει τη δύναμη και το κουράγιο ώστε να διαχειριστούν όσο γίνεται καλύτερα την μεγάλη απώλεια και παντοτινή σου απουσία. 

     Καλό σου Ταξίδι Παναγιώτη 

 Έφη  Τοπάλη

Πρόεδρος Κοινότητος Πολυδρόσου 

Πολύδροσος 24 Φεβρουαρίου 2021 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου