Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δ. Δελφών για το θάνατο του Παναγιώτη Παπαναγιώτου


 Εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για το θάνατο του Παναγιώτη Παπαναγιώτου του Αθανασίου και της Κατίνας, τέως Προέδρου της Κοινότητας Οινοχωρίου της Δ.Ε. Γραβιάς, ο οποίος απεβίωσε στην Λαμία Φθιώτιδας στις 05-01-2021, όπου και ενταφιάστηκε στις  06-01-2021.....

Ο εκλιπών, υπήρξε Κοινοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος στην πρώην  Κοινότητα  Οινοχωρίου την κοινοτική περίοδο- τετραετία  1987 -1990, Κοινοτικός Σύμβουλος στην πρώην  Κοινότητα Οινοχωρίου την κοινοτική περίοδο-τετραετία  1991 – 1994, και Πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Οινοχωρίου την κοινοτική περίοδο-τετραετία  1995 -1998. 

     Κατά το χρονικό διάστημα της θητείας του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Οινοχωρίου, ομολογουμένως και κατά την κοινή επικρατούσα τοπική αντίληψη, υπήρξε ο αναμορφωτής της Κοινότητας.

     Δραστηριοποιήθηκε ευθύς εξ’ αρχής έντονα συνεργαζόμενος άψογα σε όλα τα θέματα με το τότε Κοινοτικό Συμβούλιο και δημιούργησε μία σύγχρονη οργανωτική υποδομή στην Κοινότητα για περίοδο 1995-1998, τόσο στον τομέα της διοίκησης με την κατάρτιση των απαραίτητων τοπικών κοινοτικών λειτουργικών κανονισμών (Κανονισμός ύδρευσης, άρδευσης, καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων), όσο και στον τομέα των τεχνικών έργων, με την εκτέλεση αξιόλογων έργων υποδομής για το χωριό όπως: α) Έργα στην Κεντρική πλατεία του χωριού (Διαμόρφωση- ανάπλαση- αποπεράτωση πλατείας), β) Έργα στην πηγή του Κεφαλόβρυσου (Διαμόρφωση- εξωραϊσμός- πλακοστρώσεις χώρου πλατείας και πηγής Κεφαλοβρύσου - εξυγίανση εγκαταστάσεων πηγής) γ) Έργα στην πηγή «Κατέρω» (Διαμόρφωση- εξωραϊσμός- πλακοστρώσες χώρου πηγής) δ) Βελτιώσεις στους χώρους του Γηπέδου Μπάσκετ και παιδικής χαράς (πλακοστρώσεις – επενδύσεις –ταμπλώ- φωτιστικά), ε) Έργο «Κατασκευή Κτιρίου Κοινοτικού Ξενώνα Οινοχωρίου», στ) Βελτιώσεις υφισταμένων υποδομών σε έργα ύδρευσης- άρδευσης και εκτέλεση νέων τέτοιων έργων, ζ) Βελτιώσεις υφισταμένων έργων οδοποιΐας και εκτέλεση νέων τέτοιων έργων (τσιμεντοστρώσεις- ασφαλοστρώσεις), καθώς και διάφορα άλλα μικροέργα μέσα στον οικισμό. Η αυτοδιοικητική του πορεία τερματίστηκε στις 31-12-1998 συγχρόνως με την κατάργηση της Κοινότητας Οινοχωρίου ως αυτοτελούς Ο.Τ.Α, λόγω συνένωσης αυτής στον διευρυμένο-νεοσύστατο Δήμο Γραβιάς με το Ν.2539/1997 «Πρόγραμμα    * Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ*»). 

Τον αποχαιρετούμε στο τελευταίο του ταξίδι και τον ευχαριστούμε θερμά για όσα μας προσέφερε, ενώ στην οικογένειά του και τους στενούς φίλους του εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας.

Από το Γραφείο Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου