Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 θα ισχύουν οι ακόλουθοι κανόνες για την εξυπηρέτησή των πολιτών από τις υπηρεσίες του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας   για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη διάδοση του κορωνοϊού......
Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Διστόμου και στα Δημοτικά Καταστήματα Αράχωβας και Αντίκυρας για εξυπηρέτηση ΜΟΝΟΝ αν έχουν επείγουσα ανάγκη και εφόσον έχουν προηγουμένως μιλήσει τηλεφωνικά με τον αρμόδιο υπάλληλο, για να κλείσουν ραντεβού.

Συνεπώς, παρακαλούμε πρώτα να τηλεφωνείτε με την Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και να συνεννοείστε με τον αρμόδιο υπάλληλο (κάντε κλικ εδώ) για το αν θα εξυπηρετηθείτε τηλεφωνικά ή αν θα κλείσετε ραντεβού για να μεταβείτε επί τόπου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους πολίτες που τυχόν προσέλθουν κατόπιν ραντεβού.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας για τη συνεργασία και την προσοχή τους, ώστε να προστατευθεί η υγεία όλων μας.
Ο Δήμαρχος 
Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

       Ιωάννης Σταθάς
 Δημοτική Ενότητα Αράχωβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου