Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Σημαντική και ιστορική μέρα για τη δικαιοσύνη

Σημαντική και ιστορική μέρα για τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία μας αποτελεί η σημερινή καταδίκη της Χρυσης Αυγής από την Ελληνική Δικαιοσύνη.....

Θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών και των ανθρώπων που υπέφεραν από την εγκληματική, ναζιστική δράση των Χρυσαυγιτών και να ενώσουμε τις φωνές μας, μαζί με τους δημοκρατικούς πολίτες της Δωρίδας.

Τα “πρωτοπαλίκαρα” της ΧΑ για χρόνια καπηλεύτηκαν τις έννοιες του πατριωτισμού και της αγάπης για την Ελλάδα. Παρουσίασαν τον εαυτό τους ώς δήθεν απάντηση στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ως λύση στα πολύπλοκα προβλήματα, της οικονομικης κρίσης,  της εγκληματικότητας, της μετανάστευσης, μεταξύ άλλων, για να καλύψουν το φριχτό φασιστικό και ναζιστικό τους πρόσωπο.

Για το Δήμο μας που η έδρα του το Λιδωρίκι έχει υποστεί τις θηριωδίες του ναζισμού, σήμερα θα πρέπει να είναι μια ακόμα μέρα μνήμης και ένα ακόμα έρεισμα ώστε πολίτες, φορείς και πολιτικό προσωπικό να δημιουργήσουν το δημοκρατικό ανάχωμα απέναντι σε κάθε λογής φασιστική ιδεολογία. 

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ

ΘΑΝΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου