Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Αύριο η απεργία και η συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Λάρυμνας

Με κεντρικό σύνθημα, «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ», τα σωματεία εργαζομένων της επιχείρησης καλούν στην αυριανή απεργία σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.....

και στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν στο εργοστάσιο στη Λάρυμνα, στις 11 π.μ., ενάντια στο σχέδιο της κυβέρνησης για τεμαχισμό και πώληση της ΛΑΡΚΟ, με απόλυση και των 1.200 εργαζομένων της.

Στην απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα, θα παραβρεθεί και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργίας και της πλατιάς συμμετοχής των εργαζομένων και του λαού της ευρύτερης περιοχής στην απεργιακή συγκέντρωση, συνεχίζονται επίσης οι εξορμήσεις και περιοδείες στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων επόμενο βήμα θα είναι η οργάνωση και δεύτερης απεργίας μέσα στον Οκτώβρη.

Απευθυνόμενοι στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους όλης της χώρας, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ καλούν σε έμπρακτη στήριξη του αγώνα τους με πολύμορφες δράσεις, όπως η συλλογή υπογραφών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ήδη Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, πρωτοβάθμια σωματεία, σύλλογοι και φορείς δηλώνουν μέσα από ανακοινώσεις τη στήριξή τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και παράλληλα προετοιμάζουν την παρουσία τους στην απεργιακή συγκέντρωση.

Στην κατεύθυνση αυτή, τα σωματεία της Αττικής που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν σε συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στη Λάρυμνα. Για τον λόγο αυτό, το Σάββατο θα ξεκινήσουν λεωφορεία στις 8 π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα σωματεία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου