Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ!!

Ισόπαλο με 0-0 έληξε πριν από λίγο το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Αστέρα Ιτέας.....

Ο Διαγόρας για άλλη μια φορά παρατάχθηκε με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών, κάνοντας το έργο του coach Καλλιμάνη πολύ δύσκολο ως προς την αντιμετώπιση του αγώνα. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας να προσέχει κυρίως τον ανασταλτικό τομέα, και τα κατάφερε σε πολύ καλό βαθμό κρατώντας το μηδέν, έχοντας βέβαια και σε πολύ μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα μας Λάμπρο Κρίστο. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας πήρε μέτρα στο γήπεδο κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα, χάρις στις κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Η μεγάλη φάση του αγώνα για την ομάδα μας ήρθε στο 84ο λεπτό όταν ο Καρφάκης έφυγε στην αντεπίθεση βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά πριν προλάβει να τελειώσει την φάση έπειτα και από ένα τράβηγμα του αμυντικού των φιλοξενούμενων έχασε την ισορροπία του και έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ, μένοντας στο τελικό 0-0.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή μας για την μεγάλη έως τώρα τεράστια προσπάθεια παρά τα πολλά προβλήματα!!!

Ευχόμαστε στην πολύ καλή και ιστορική ομάδα του Αστέρα Ιτέας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα:

ΚΡΙΣΤΟ

ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΜΑΛΗΣ

ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ 

ΜΥΘΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(🔃87' ΜΟΥΛΑΡΑΣ) 

ΦΟΥΡΛΑΣ 

ΡΑΠΤΗΣ(🔃75' ΣΚΙΠΗΣ) 

ΚΑΡΦΑΚΗΣ 

 Α.Σ. Διαγόρας Πολυδρόσου 1959 official

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου