Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Αντιδράσεις και χαμός στο Twitter

Στο Twitter επικρατεί τεράστια αναστάτωση από την ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και πολλοί επικρίνουν την κυβέρνηση για την στάση της.....

Η ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στο Twitter, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την οργή τους.

Μάλιστα, σχόλια όπως «απολαύστε αριστερό φιλελευθερισμό» δεν σπανίζουν, ενώ μια χρήστρια αναρωτιέται αν ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την ακύρωση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι χρήστες που κάνουν χιούμορ για το γεγονός ότι μπορεί άτομα του ΣΥΡΙΖΑ να ήθελαν να ακυρωθούν οι παρελάσεις, αλλά εν τέλη έγινε από την Νέα Δημοκρατία, λόγω της πανδημίας όμως.

Έτσι, σχόλια όπως «Έρχονται οι δεξιοί και μας ακυρώνουν τις παρελάσεις» και «Τελικά τις παρελάσεις τις κατήργησε η #ΝΔ_θελατε και όχι ο Σύριζα», δεν σπανίζουν.

Επίσης, υπάρχουν και χρήστες που απλά κάνουν χιούμορ και πειράζουν όσους αντιδρούν, είτε θετικά, είτε αρνητικά στην ακύρωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, πως την Δευτέρα (5/10) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, είπε πως με απόφαση του πρωθυπουργού δεν πρόκειται να γίνουν οι παρελάσεις, στρατιωτικές και μαθητικές για την 28η Οκτωβρίου.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι οι παρελάσεις δεν θα γίνουν λόγω κορονοϊού.

«Τέλος, σας ενημερώνω ότι, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με απόφαση του Πρωθυπουργού δεν θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις», ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Δείτε τις αντιδράσεις του Twitter:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου