Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Να στηρίξουμε τους συμβασιούχους καθαριότητας του Δ Λαμιέων


 Το πρωί της Τρίτης 22 Σεπτέμβρη 2020, συμβασιούχοι της καθαριότητας στο Δήμο Λαμιέων, θα βρεθούν για μία φορά ακόμη στο δικαστήριο -Εφετείο Λαμίας- διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία, αφού το 2018,..... η Δημοτική Αρχή κ. Σταυρογιάννη, αξιοποιώντας και την αντεργατική πολιτική τής τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανανέωσε τις συμβάσεις τους.

    Ως Λαϊκή Συσπείρωση στεκόμαστε στο πλευρό τους και δηλώνουμε ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. Ανάγκες που παραμένουν ακόμη και σήμερα, καθώς τα κενά προσωπικού στην υπηρεσία καλύπτονται από τη σύγχρονη δουλεμπορική τακτική της εκμίσθωσης εργαζομένων από εργολάβο.

   Στο πλαίσιο αυτό απαιτούμε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή να παρέμβει στο δικαστήριο και να στηρίξει με κάθε τρόπο τη δικαίωση των εργαζομένων. Εξάλλου, στελέχη τόσο από την παράταξη του Δημάρχου, όσο και από την παράταξη του κ. Στασινού -που συμπράττουν στη διοίκηση του Δήμου- είχαν σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, όταν η τότε δημοτική αρχή δεν τους ανανέωσε τις συμβάσεις. 


Για τη Λ.Σ. Λαμιέων 

Γιώργος Δελιχάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου