Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ


 Πέντε χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, αναμένεται, στις 7/10/2020, η απόφαση του δικαστηρίου. Της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης η οποία με τα «τάγματα εφόδου» που είχε συγκροτήσει και με τις εντολές και την καθοδήγηση  Αρχηγού, ηγεσίας και στελεχών της, πραγματοποίησε σειρά εγκλημάτων κατά μεταναστών, συνδικαλιστών του ταξικού κινήματος του ΠΑΜΕ,.... κατά κομμουνιστών και άλλων αντιφασιστών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσα. 

Το αστικό πολιτικό σύστημα «αξιοποίησε» το φασιστικό πολιτικό μόρφωμα, τη Χρυσή Αυγή, στα πολιτικά του σχέδια για τη δημιουργία μοχλών στήριξής του, ενώ μεγάλες είναι οι ευθύνες και του ΣΥΡΙΖΑ, για την καθυστέρηση της δίκης, επειδή ως κυβέρνηση απέφυγε να εξασφαλίσει τους όρους για την ταχεία εκδίκαση της υπόθεσης. 

Έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση η εισαγγελική πρόταση που -παρακάμπτοντας όλα τα γεγονότα και το αποδεικτικό, ενοχοποιητικό υλικό το οποίο συγκεντρώθηκε- προσπαθεί «να ρίξει στα μαλακά» το φασιστικό μόρφωμα, το οποίο, όπως, άλλωστε,  δήλωνε ξεδιάντροπα ο υπόδικος αρχηγός του, «αποτελεί τη σπορά των ηττημένων του 1945…». Δηλαδή σπορά του χιτλερικού ναζισμού και των δοσίλογων εγκληματιών συνεργατών του στην Ελλάδα. 

Το Παράρτημα Λαμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας διακηρύσσει ότι θα αποτελέσει απόδοση δικαιοσύνης η απόλυτη καταδίκη της Χρυσής Αυγής από το δικαστήριο. Ότι η απόφαση αυτή θα στείλει μήνυμα με βαρύνουσα σημασία, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε διεθνές επίπεδο. 

Από τα τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη 1944, μετά από μεγαλειώδη πάλη και βαριές θυσίες του λαού, άρχισε η απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους Γερμανούς Ναζί. Στις 12 απελευθερώθηκε η Αθήνα, στις 18 η Λαμία κ. ο. κ. Αρχές Οκτώβρη 2020, και η απόφαση του δικαστηρίου δεν μπορεί παρά να είναι καταδικαστική, να μην προσβάλλει τον αγώνα και τη μνήμη των πολεμιστών του Έπους του 1940 και των θυμάτων της τριπλής φασιστικής Κατοχής 1941 – 1944. Του ίδιου του ελληνικού λαού που έχει ήδη καταδικάσει στη συνείδησή του τη Χρυσή Αυγή. 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου