Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Οργή Μηταράκη για τα Καμένα Βούρλα: «Άφησαν παιδιά χωρίς φαγητό»

Την οργή του εξέφρασε ο Νότης Μηταράκης για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στα Καμένα Βούρλα από κατοίκους που αντιτίθενται στην προσωρινή φιλοξενία προσφυγόπουλων σε ξενοδοχείο της περιοχής.....

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ήταν επικριτικός για τη στάση που τήρησαν οι κάτοικοι στα Καμένα Βούρλα απέναντι στα προσφυγόπουλα, κατηγορώντας τους για «έλλειψη ανθρωπισμού».

«Εμπόδισαν ακόμη και τα φορτηγά που μετέφεραν φαγητό και κλινοσκεπάσματα στα παιδιά» είπε μιλώντας στο Open σε έντονο ύφος ο κ. Μηταράκης. «Λέμε "όχι" σε συμπεριφορές Καμένων Βούρλων. Εκφράζω τη λύπη μου για τα ακραία φαινόμενα στα Καμένα Βούρλα» είπε τονίζοντας ότι πρόκειται για μόλις 39 παιδιά που πρόκειται να μετεγκατασταθούν.

Με τον δήμαρχο να καταγγέλλει πως δεν είχε προηγηθεί καμία ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο και συγκεντρωμένοι κάτοικοι αντέδρασαν στην εγκατάστασή τους σε ξενοδοχεία εντός της πόλης. «Πράγματι, δεν ενημερώθηκαν, λαμβάνω γι αυτό την ευθύνη» παραδέχθηκε ο υπουργός τονίζοντας ωστόσο ότι αυτός δεν είναι λόγος να τα βάζουν με μικρά παιδιά.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: lamiareport.g

reader.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου