Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Μοναδική καλοκαιρινή συναυλία κάτω από το φως της αυγουστιάτικης Πανσελήνου


Το φως του Πολιτισμού ταξίδεψε από τον Αρχαιολογικό Χώρο των Δελφών σε όλο τον κόσμο, κάτω από την Πανσέληνο του Αυγούστου και μέσα από μια μοναδική συναυλία της Φωτεινής Δάρρα και της ορχήστρας της.....
Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα ερμήνευσε τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και πορτογαλικά, καθώς και τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και ποιητών.

Η συναυλία με τη βοήθεια των social media μεταδόθηκε διαδικτυακά σε απευθείας μετάδοση, δίνοντας την ευκαιρία να την παρακολουθήσει πλήθος κόσμου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρνοντας στο προσκήνιο τους Δελφούς και τον παγκοσμίου φήμης Αρχαιολογικό Χώρο των Δελφών. Πρόκειται για την μοναδική εκδήλωση του Δήμου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρότατα υγειονομικά πρωτόκολλα, αυτή την ιδιαίτερη χρονιά που διανύουμε.
Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Πολιτισμού, ιδιαίτερα την Έφορο Αρχαιοτήτων Φωκίδας κα Αθανασία Ψάλτη, για τη μοναδική δυνατότητα που μας έδωσε με την παραχώρηση της Ρωμαϊκής Αγοράς για τη διεξαγωγή της συναυλίας, το προσωπικό της Εφορείας και όλους όσους συνεργάστηκαν για την επιτυχημένη έκβασή της.
Η συναυλία είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο link:
Από το Γραφείο Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου