Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ. Φώτιο Σερέτη,....
στο γραφείο του τελευταίου στη Λάρισα, για ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας Φωκίδας. 
Ο κ. Σερέτης ενημέρωσε τον κ. Μπούγα ότι ολοκληρώθηκε από την 5η ΥΠΕ η επεξεργασία του Κανονισμού του Νοσοκομείου Άμφισσας, ο οποίος ενσωματώνει το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. και προβλέπει την αύξηση των θέσεων ιατρικού-παραϊατρικού προσωπικού, καθώς και τη λειτουργία Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.), κι έχει ήδη σταλεί προς έγκριση στο Υπουργείο Υγείας. 
Επιπλέον, τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης, την ορκομωσία και την πρόσφατη ανάληψη καθηκόντων τριών Ιατρών και, συγκεκριμένα, ενός Επιμελητή Β’ Νευρολογίας, ενός Επιμελητή Α’ Παιδιατρικής και ενός Επιμελητή Α’ Ακτινολογίας. Ακόμη, ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 19 εργαζομένων παραϊατρικού προσωπικού, ενώ εκκρεμεί η πρόσληψη 4 πληρωμάτων ασθενοφόρου. Επίσης, είναι ανοικτή η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων: του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, του Επιμελητή Β’ και ενός Ιατρού Εσωτερικής Παθολογίας του ίδιου Νοσοκομείου.
Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Διοικητή για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους και ο τελευταίος τού δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στον νομό Φωκίδας.

Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα 
Βουλευτή Φωκίδας 
Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου