Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών για τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020 πέρασαν στην ιστορία. Το πρόγραμμά τους ήταν προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν σε όλο τον πλανήτη και το κύριο μέλημα των διοργανωτών ήταν η ασφάλεια των συμμετεχόντων.....
Παρόλο ότι από το πρόγραμμα απουσίαζαν κάποιες από τις αρχικά προγραμματισμένες εκδηλώσεις, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020 διήρκεσαν από τις 2 έως τις 15 Αυγούστου και σημείωσαν επιτυχία. Με την ολοκλήρωσή τους, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή πραγματοποίησή τους και πιο συγκεκριμένα:
Την Εύη Μαντά (Φιλόλογος) και τον Άγγελο Μαντά (Φιλόλογος) για την παρουσίαση, στην εναρκτήρια εκδήλωση, του θέματος «Από το μυθιστόρημα στο δράμα. Ο Μαριάμπας του Γιάννη Σκαρίμπα».
Τον Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) για την παρέμβασή του στην εναρκτήρια εκδήλωση, με θέμα «Ο άγνωστος ακόμη θεατρικός συγγραφέας Γιάννης Σκαρίμπας».
Τον Δημήτρη Παλούκη (Φιλόλογος-Συγγραφέας) για την παρέμβασή του στην ίδια εκδήλωση με θέμα: «Σαν απολογητικό υπόμνημα χεριού ενός τρίτου που διασκεύασε διηγήματα του Σκαρίμπα σε μονόπρακτα».
Τον Στάθη Κατσούλα για την τεχνική υποστήριξη ώστε να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η εναρκτήρια εκδήλωση.
Τον Θανάση Κόκκινο για την φροντίδα του ώστε να υπάρξει ίντερνετ στον χώρο της εκδήλωσης.
Τον Στέργιο Φαρόπουλο, προπονητή της ομάδας μπάσκετ κορασίδων και νεανίδων του ΜΑΚΑΡΟΥ  Άμφισσας και τις αθλήτριες της ομάδας για την συμμετοχή τους στην ημέρα μπάσκετ.
Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», τον Πρόεδρό του Δημήτρη Κωνσταντίνου και την μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Άμφισσας για τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και τους πολλούς αιμοδότες που συμμετείχαν σ’ αυτή.
Την Σωσώ Χατζημανώλη, για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στην παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού.
Όλους τους καλλιτέχνες (τραγουδιστές, μουσικούς, ηθοποιούς) που συμμετείχαν στην μουσική εκδήλωση στον Άγιο Ευθύμιο και στην παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού, διότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας πρόσφεραν όμορφες στιγμές.
Την Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας για την παραχώρηση της ταινίας «Αναζητώντας τον Χέντριξ».
Την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας για την ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλασίας.
Τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ), συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων.
Τους χορηγούς των εκδηλώσεων: ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, Γιάννη Ανδρ. Γλυμή (Ταβέρνα ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ-Αγία Ευθυμία), ΕΥΔΑΠ ΑΕ, ΜΥ ΚΤΕΟ (Ιδιωτικό ΚΤΕΟ-Άμφισσα), Γεώργιο Μπαρτσώτα (Λατομεία Βουνιχώρας) και Στελλίνα Ψιμούλη (Φαρμακείο-Άμφισσα).
Όλους όσοι βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά είτε με την αγορά λαχνών, είτε με την προσφορά δώρων, είτε και με τα δυο.
Τους Μάρθα Βλαχοδήμου, Ρούλα Κουτσού, Ευθύμιο Κατσαρέλη, Φωτεινή Λύτρα-Σολτάτου, Έφη Μηλιώτη και Μαίρη Τζανάκη για τη διάθεση λαχνών.
Την χορηγό του βραβείου «Επαμεινώνδας Ρουμάνης» Ρόη Σπ. Λύτρα.
Την χορηγό του βραβείου «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» Σωσώ Νικ. Κυριακού.
Την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας, συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ευθύμιο Κατσαρέλη.
Όλα τα Μ.Μ.Ε., έντυπα και ηλεκτρονικά, για την προβολή των εκδηλώσεων.
Τους εθελοντές που βοήθησαν στην επιτυχία των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2020 και ιδιαίτερα τον τ. Πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Σολτάτο.
Όλους όσοι (και ήταν πολλοί) μας τίμησαν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά.
Ζητάμε συγγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις και ανανεώνουμε την συνάντησή μας με όλους για το επόμενο καλοκαίρι, στα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2021, πιστεύοντας ότι τότε θα επικρατούν καλύτερες συνθήκες. Μέχρι τότε περιμένουμε τις ιδέες σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου