Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ


Δελτίο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ
Σε ιδιώτες μέσα από ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) αποφάσισε  να παραχωρήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα (ΕΥΣ) της ΕΥΔΑΠ.....

Αυτό σημαίνει ότι οι κεντρικές υποδομές του νερού που βρίσκονται σε τέσσερις νομούς Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας και Αττικής και συγκεκριμένα τα φράγματα του Μόρνου, του Ευήνου, η λίμνη Υλίκη, αντλιοστάσια καθώς επίσης και το κανάλι με το οποίο φτάνει το νερό στην Αθήνα (υδραγωγεία μεταφοράς) θα συμπεριληφθούν στην ομάδα ιδιωτικοποίησης. 
ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ…
Και ενώ όλα αυτά αναφέρονται στην επίσημη ενημέρωση της Ν.Δ, ενώ το σωματείο των μηχανικών της ΕΥΔΑΠ και ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού της ΕΥΔΑΠ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ποιότητα του νερού και τις επερχόμενες αυξήσεις ο τοπικός βουλευτής ευλογεί σαν Ιησουίτης την ιδιωτικοποίηση και την «μεταγράφει» σε αξιοποίηση και δήθεν ανάπτυξη, προφανώς των κερδών των ξένων ολιγοπωλίων νερού που αφού τρώνε πόρτα από χώρες που είχαν «γευτεί» τις υπηρεσίες τους βρήκαν ανοιχτές κερκόπορτες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 Ο τοπικός βουλευτής έχοντας επενδύσει σε μια δημοσίευση και φωτογραφία την ημέρα με ταξίματα επί παντός επιστητού χωρίς αντίκρισμα, ακολουθεί τον μόνο δρόμο που ξέρει. Πες πες και όλο κάτι θα μείνει στους πολίτες.
Λοιπόν κ. βουλευτή το μόνο που θα μείνει θα είναι πράγματι καμένη γη, ίδια και χειρότερη με αυτή που αφήσατε εσείς και οι συνέταιροί σας στη κυβέρνηση το 2015. 
6-6-2020
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου