Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΕΡΓΟ 850.000 Ευρω για την ΄΄Κατασκευή Αθλητικού κέντρου Παρνασσού΄΄ στην Πολύδροσο


Ένταξη στο πρόγραμμα ΄΄ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ΄΄ στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV, της πράξης ΄΄Κατασκευή Αθλητικού κέντρου Παρνασσού΄΄.....
του Δήμου Δελφών συνολικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ ( με ΦΠΑ), με φορέα υλοποίησης το Δήμο Δελφών Ν. Φωκίδας.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί με 600.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και με 250.000 από το Δήμο Δελφών.
Η Απόφαση του Υπουργείου στην Διάυγεια


3 σχόλια:

  1. Ότι γίνεται -αν τελικά γίνει-καλοδεχούμενο στις τοπικές κοινωνίες.Αλλά..όταν δεν υπάρχει συγκοινωνία στα 3 χωριά του πρώην Δήμου Παρνασσού.Όταν δεν υπάρχει βιολογικός στην Πολύδροσο,όταν το νερό είναι ακριβό,όταν δεν υπάρχει μόνιμος γιατρός,όταν η οδοποιία είναι σε άθλια κατάσταση.όταν ο κόμβος μετά από ένα χρόνο δεν φωτίζεται.όταν η παιδική χαρά έχει πρόβλημα ..ο φωτισμός μας μάρανε και οι αθλητικές εγκαταστάσεις?πόσοι θα τις χρησιμοποιούν?Πότε θα πάψει επιτέλους η λογική "να εκμεταλλευτούμε"τα προγράμματα ,με σπατάλη χρημάτων σε επενδύσεις δεύτερης προτεραιότητας?
    Έχει κάποιος αντίλογο στις απορίες μου?
    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΙΖ
    Μαύρη μέρα για Πολύδροσο πανηγυρίζω.
    Άσπρη μέρα Για την Πολύδροσο πάλι πανηγυρίζω.
    Τι είναι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόμβος φωτίζεται μετά 15 μήνες. Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε μα σε ποιόν. Τον πρώην η τους επόμενους? Όσο για το "έργο" να κάνουμε παιδιά πολλά παιδιά να γεμίσει. Να ευχηθούμε στον Διαγόρα να παίξει Α εθνική να δούμε νυχτερινό αγώνα. Δε βαριέσαι που δεν έχουμε συγκοινωνία ούτε γιατρό ούτε ξέρουμε τι νερό πληρώνουμε θα έχουμε αθλητικό κέντρο. Α ξέχασα αν πέσετε σε λακκούβα τον λογαριασμό για την ανάρτηση να την στείλετε στον Φιλοδημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή