Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού χώρου στη θέση «Ρεσινίκος» - Γραβιάς -, για την τέλεση της καθιερωμένης ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανηγύρεως έτους 2020


 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΡΕΣΙΝΙΚΟΣ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΓΡΑΒΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΤΕΛΕΣΗ  ΤΗΣ  ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ   ΕΤΟΥΣ  2020.....

       Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς του Δήμου Δελφών, ύστερα από την  υπ’ αριθ. 128/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την υπ’αριθ. 150/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών, διακηρύσσει τη διενέργεια φανερής προφορικής και πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση οριοθετημένων θέσεων επί του δημοτικού χώρου στη θέση « ΡΕΣΙΝΙΚΟΣ » περιφέρειας της Κοινότητας Γραβιάς για την τέλεση της καθιερωμένης ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανηγύρεως έτους 2020, σύμφωνα με τους κατωτέρω αναφερόμενους όρους :  

1.- Η  Δημοπρασία θα διεξαχθεί επί τόπου στο Δημοτικό χώρο * Ρεσινίκος* της  Τοπικής Κοινότητας Γραβιάς την 6η  Ιουνίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 08:00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής εμποροπανήγυρης.

2.- Η εκμίσθωση αρχίζει την  6-6-2020 και λήγει την  8-6-2020.

3.- Η Διακήρυξη θα δημοσιευθεί με ανάρτηση στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δελφών, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε.Γραβιάς  και στα δημοσιότερα μέρη της Κοινότητας Γραβιάς,  ως επίσης και στους γύρω Δήμους, τόπους καταγωγής των εμπόρων που συνήθως καθ’ έτος προσέρχονται στην εμποροπανήγυρη.

4.-Στην Εμποροπανήγυρη και τη δημοπρασία γίνονται δεκτοί οι έμποροι που θα προσέλθουν και θα εκθέσουν εμπορεύματα για πώληση και αυτοί που θα τοποθετήσουν αναψυκτήρια και τυχερά  - ψυχαγωγικά παιχνίδια ή θεάματα. Ειδικότερα για την εκμίσθωση των χώρων αναψυχής που βρίσκονται κάτω από τα πλατάνια προτεραιότητα θα έχει  κάποιος ο οποίος είναι κάτοικος Γραβιάς και θα  κατέχει άδεια λειτουργίας καταστήματος σχετική με το προϊόν πώλησης.

5.- Κάθε προσφορά είναι υποχρεωτική για τον τελευταίο πλειοδότη, η υποχρέωση δε αυτή μεταβαίνει αλληλοδιαδόχως από του πρώτου στους ακολούθως και επιβαρύνει οριστικά τον τελευταίο πλειοδότη.

6.- Εάν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου οφείλει να δηλώσει τούτο στην επιτροπή προ της ενάρξεως του συναγωνισμού αφού παρουσιάσει και το προς τούτο πληρεξούσιο, άλλως θεωρείται ως μετέχων για λογαριασμό του.

 7.- Η διάθεση – εκμίσθωση των  χώρων που θα δημιουργηθούν και θα αριθμηθούν θα γίνει κατά τρέχον μέτρο της προσόψεως κάθε χώρου.

Προς τούτο κατά την οριοθέτηση των  προς διάθεση- εκμίσθωση χώρων θα έχει εφαρμογή η ΚΥΑ Αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.33465/31-5-2020(ΦΕΚ 2087/31.05.2020 τεύχος Β΄) , άρθρο 1 & 2, για την τήρηση της ελάχιστης απόστασης των (3) μέτρων μεταξύ των πάγκων των πωλητών, με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

8.- Ως πρώτη προσφορά τρέχοντος μέτρου Α΄ ζώνης ορίζεται το ποσό των 10,00 € και κατά τρέχον μέτρο Β΄  ζώνης το ποσόν των 8,00 €, για το χώρο που βρίσκεται κάτω από κάθε πλατάνι, για κέντρα αναψυχής κλπ. 60,00 €, όσοι δε εγκαταστήσουν τυχερά παιχνίδια ή θεάματα  60,00 €.

9.- Το τέλος θα βεβαιωθεί και θα καταβληθεί επί τόπου συγχρόνως με την κατακύρωση του χώρου επ’ ονόματι του εμπόρου από την αρμόδια επιτροπή, στον δημοτικό εισπράκτορα που θα βρίσκεται εκεί, συντασσομένου σχετικού Πρακτικού που θα υπογραφτεί από τα μέλη της Επιτροπής.

10.- Ο Δήμος δεν υποχρεούται στην κατασκευή παραπηγμάτων.

11.- Ο Δήμος ευθύνεται απέναντι του κάθε μισθωτού για την καθαριότητα του χώρου, την δημιουργία διαδρόμων και εν γένει κάθε τι που  θα αφορά την καλή και εύρυθμη τέλεση της εμποροπανηγύρεως. 

 

          Πληροφορίες παρέχονται  καθημερινά στα Γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς και στα τηλέφ. 22653 50914-50915-50908 (αρμόδιος κ. Νικ. Τούμπας).

 

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε  ΓΡΑΒΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΝΑΝΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου