Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020 θα πραγματοποιηθούν με ασφάλεια


Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020 θα πραγματοποιηθούν με ασφάλεια-Ενισχύστε τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου....

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε την πραγματοποίηση των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2020, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Για όσους μπορεί να θεωρήσουν επικίνδυνο κάτι τέτοιο έχουμε να πούμε ότι δεν είμαστε αποκομμένοι από την κοινωνία, γνωρίζουμε ότι ο κορωνοϊός καιροφυλακτεί και σε καμιά περίπτωση δεν θα βάζαμε σε κίνδυνο την υγεία των συγχωριανών μας και προφανώς δεν πήραμε την απόφασή μας αβασάνιστα. Όλο το προηγούμενο διάστημα γίναμε δέκτες πολλών παροτρύνσεων του τύπου «να γίνουν τουλάχιστον οι εκδηλώσεις για τα παιδιά» μιας και τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, με το πλήθος των εκδηλώσεων για νέους που περιλαμβάνουν, «δένουν» τα παιδιά με την Αγιαθυμιά κι αυτό είναι το μεγαλύτερο όφελος για τον τόπο μας.
Τα «μετρήσαμε» όλα αυτά και αποφασίσαμε να πραγματοποιηθούν τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020. Όμως, το πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα πληρούν τους κανόνες ασφαλείας που έχει θέσει η Πολιτεία και δεν θα δημιουργούν συνθήκες πιθανής μετάδοσης του κορωνοϊού. 
Όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, θα το θέσουμε υπόψη σας μέσω του agiathimia.com.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας.
Όπως αντιλαμβάνεστε, οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε θα είναι στο σύνολό τους δωρεάν και δεν θα αποφέρουν έσοδα. Για να καλυφθούν τα έξοδά τους χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας. Ενισχύστε τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου είτε προσφέροντας δώρα είτε αγοράζοντας λαχνούς είτε και με τους δυο τρόπους. Η τιμή του κάθε λαχνού είναι μόλις 2€.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει στη λαχειοφόρο αγορά μπορεί να επικοινωνήσει είτε στο 2103250354 είτε ηλεκτρονικά στο info@agiathimia.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου