Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Επαναλειτουργία μέρους των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Δελφών


Από σήμερα, Δευτέρα 25/05/2020, ξεκινάει η χρήση συγκεκριμένων οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.....
Συγκεκριμένα ο Δήμος Δελφών ανοίγει από σήμερα τις εξής οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις:
1. το Κλειστό Γυμναστήριο Άμφισσας «Χρ. Καμπεράκη»
2. το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας
3. το Κλειστό Γυμναστήριο Ιτέας και
4. το Κολυμβητήριο Ιτέας


Η χρήση των παραπάνω εγκαταστάσεων θα γίνει για τις κάτωθι περιπτώσεις:
• Όσοι είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωματείων Ασφαλείας.
• Για χρήση αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο για ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφή ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμήματα Αμειβόμενων Αθλητών και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών ηλικίας 13 ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).

Επισημαίνεται οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας παραμένουν κλειστές, μέχρι νεωτέρας και απαγορεύεται η είσοδος των πολιτών σε αυτές.

Οι σχετικές οδηγίες προς τους αθλητές για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας – Διά Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Τουρισμού στα email: s.tsigka@delphi.gov.gr , s.vasiliadou@delphi.gov.gr , ή να καλούν στα τηλέφωνα 2265350059, 2265350034 για περαιτέρω διευκρινήσεις επί της διαδικασίας.

Τα άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, γίνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και είναι αποτέλεσμα της συνεχούς διαβούλευσης και των συνεννοήσεων μεταξύ του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δελφών κ. Γρίβα, του Τμήματος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου μας και των εκπροσώπων των αθλητικών συλλόγων της περιοχής μας, καθώς και της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ανωτέρω την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020.

Η Δημοτική Αρχή θεωρεί πολύ σημαντική τη συνεργασία με όλους τους συλλόγους, προκειμένου να εξευρεθούν οι βέλτιστες λύσεις διαχείρισης της ειδικής περίστασης που διανύουμε, πάντοτε με γνώμονα την υγεία των αθλητών και όλων όσων κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να καταστεί ομαλή η μετάβαση στην κανονικότητα, και φροντίζοντας να διατηρήσουμε 'τα παιδιά μας' κοντά στον αθλητισμό.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου