Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ Θα φιλοξενήσει εποχιακό Πυροσβεστικό κλιμάκιο



      Αγαπητοί συγχωριανοί μου είμαι σε θέση να σας αναφέρω  με χαρά οτι θα φιλοξενήσουμε στην Κοινότητα μας ένα από τα δυο νεοϊδρυθέντα Πυροσβεστικά Εποχιακά Κλιμάκια του Νομού Φωκίδας.....
Είναι μια απόφαση της Πολιτικής Προστασίας του Κράτους που πάρθηκε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Δελφών για την προστασία των ορεινών όγκων της περιοχής μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους.
      Μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, τον Πύραρχο Διοικητή ΔΙ.ΠΥ.Ν Φωκίδας Αντώνιο Μίχα τον Αντιδήμαρχο Δελφών κ. Νικόλαο Λουπάκο και την Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αφροδίτη Παπαδήμα διαπιστώθηκε η καταλληλόλητα του Δημοτικού Σχολείου που υπάρχει στον οικισμό Βίνιανης, το οποίο και έχει ανακαινιστεί. Η ανακαίνιση του στόχευε στην ζωή του κτιρίου στο οποίο όλοι μας έχουμε  δικές μας αναμνήσεις.  Ένα κτίριο που βρέθηκε ΕΚΕΙ για μια φορά ακόμα έτοιμο να φιλοξενήσει πάλι κάτι σημαντικό που τώρα όμως δεν αφορά την εκπαίδευση αλλά την ασφάλεια των κατοίκων του χωριού μας και όχι μόνο αυτών. Γνωρίζοντας όλοι μας ότι η ανθρώπινη ζωή έχει αξία μπορούμε να χαιρόμαστε γιατί τα Σώματα Ασφαλείας θα είναι πιο κοντά μας. ΌΧΙ όμως μόνο σε εμάς αλλά και στις όμορες Κοινότητες και ορεινές περιοχές του Δήμου μας.
      Νιώθοντας τυχεροί , είμασταν και θα είμαστε πάντα έτοιμοι να στηρίζουμε τέτοιες σημαντικές προτάσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν την μικρή, αλλά υπερήφανη Κοινότητα μας, που έχει «χτυπηθεί» όπως πολλές άλλες στην Ελλάδα από την  «μοναξιά», με τους λίγους κατοίκους «φρουρούς» της , είναι μια κίνηση στήριξης που έμπρακτα αποδεικνύεται  και  αποτελεί πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Πολιτικής Προστασίας.
      Κλείνοντας θα ήθελα για μια φορά ακόμη να ευχαριστήσω την Πολιτική Προστασία, τον Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή αλλά και το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται με συνέπεια αυτές τις ημέρες για τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να παραδοθεί το κτίριο προς χρήση άμεσα .

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΥΘ. ΠΑΠΑΔΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου