Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Μια μικρή Ένωση κάπου στην Άμφισσα ταρακούνησε τα στάσιμα θολά νερά των ένστολων.


ΜΠΡΟΣΤΑ: Υπάρχει ελπίδα αρκεί να την αναζητήσουμε
Διαβάστε την ανακοίνωση.....

Μια μικρή Ένωση ταρακούνησε τα στάσιμα θολά νερά του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού οργάνου των  ένστολων.
Μια μικρή Ένωση κάπου στην Άμφισσα που αδικήθηκε επανειλημμένα επειδή δεν ήταν με "αυτούς" και ήταν με τους "άλλους".
Αδικήθηκε καταρχήν όταν αρνήθηκαν επίμονα να της  δώσουν τα έξοδα για την μετακίνηση των συναδέλφων/μελών της στην  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
 Λες και οι συνάδελφοι πήγαν στη διαμαρτυρία για βόλτα ή για να εξυπηρετήσουν  αποκλειστικά τα δικά τους  συμφέροντα και όχι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εκπροσωπώντας τους συναδέλφους τους και φωνάζοντας για τα χρόνια δίκαια αιτήματα τους.
-Αδικήθηκε διότι δεν της έκαναν δεκτό τον αντιπρόσωπο που εκλέχθηκε    με νόμιμες διαδικασίες, και είναι οι ίδιοι που  τώρα την κατηγορούν για την προσφυγή της στη δικαιοσύνη (που είχε σαν αποτέλεσμα και την ακύρωση των παράνομων και αντικαταστατικών εκλογών τους) προκειμένου να τους τον στερήσουν πριν ακόμα τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια, αποφασίζοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο και υποκαταστώντας στην ουσία τη δικαιοσύνη.
Αδικήθηκαν...και αδικήθηκαν μαζί τους και όλοι οι συνάδελφοι που είτε παρευρίσκονταν και παρακολούθησαν ένα θέατρο του παραλόγου στο τελευταίο Συνέδριο είτε έλειπαν κάνοντας το καθήκον τους στα σύνορα της χώρας, μη έχοντας στο μυαλό τους ότι κάποιοι θα εκμεταλλεύονταν την απουσία τους και τις συγκυρίες, προκειμένου να γαντζωθούν στις καρέκλες τους πετυχαίνοντας συνάμα και το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα για αυτούς.
Αδικήθηκαν λοιπόν και ανέλαβαν την ιερή υποχρέωση όχι μόνο να αποκαταστήσουν την νομιμότητα αλλά και να δώσουν ένα δυνατό χαστούκι σε όσους με αλαζονεία και τυχοδιωκτισμό υπονομεύουν τα συμφέροντα ενός ολόκληρου συνδικαλιστικού κινήματος και υποτιμούν  κατ’ εξακολούθηση με βάναυσο τρόπο τον Έλληνα Αστυνομικό.
Θα μου πείτε  πόσοι ήταν αυτοί που αντελήφθησαν την πραγματική διάσταση των γεγονότων;
διότι πολλές φορές ή μάλλον τις περισσότερες το προσωπικό συμφέρον του καθενός είναι πολύ πιο πάνω από το δίκιο.
Είναι σίγουρο ότι αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν κατάλαβαν.
Δεν μπορούμε να  ξέρουμε αν θα κερδίσουν την προσφυγή τους για προσωρινή διοίκηση, όμως σίγουρα έχουν κερδίσει μια θέση στην ιστορία του ένστολου συνδικαλισμού γιατί έδωσαν το μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να υποτιμά την νοημοσύνη των συναδέλφων, να παρανομεί, και να αδικεί.
Υπάρχει ελπίδα, αρκεί να την αναζητήσουμε....
 ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου