Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ


Αγαπητοί συνδημότες, 
η λειτουργία των λαϊκών αγορών στο Δήμο μας Πέμπτη στην Αμφίκλεια και Σάββατο στην Κατω Τιθορέα θα πραγματοποιηθεί κανονικά με το 50% ανα κλάδο παραγωγούς......
Παρακαλούμε όπως τηρηθούν τα εξής: 
Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών να είναι 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό– ελεύθερο από αντικείμενα.
 Όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
 Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.
Μετά το πέρας των λαϊκών αγορών η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μεριμνεί για τη καθαριότητα του χώρου. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε τη συνεργασία των πωλητών να αφήνουν στο χώρο τα σκουπίδια τους σε ειδικές σακούλες καλά δεμένες ώστε να βοηθήσουμε όλοι το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα της αρμόδιας υπηρεσίας.
 Όποιος πωλητής δε συμμορφωθεί με τα προαναφερθέντα μέτρα θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα συμμετοχής στις λαϊκές αγορές στο Δήμο μας.

H Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας
Αθανασία Πλ. Στιβακτή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου