Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Η αλήθεια σε τρεις φωτογραφίες: Οι «εισβολείς», οι επενδυτές και εμείς!


Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζονται κάποιοι από τους «εισβολείς», που μάλιστα είναι....
και «ασύμμετρη απειλή».
Είναι συνήθως Άραβες, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί από χώρες όπου γίνεται πόλεμος ή οικονομικός πόλεμος και καταστροφή.

 Θέλουν να εισβάλουν στην Ελλάδα κρατώντας όχι όπλα αλλά τα παιδιά τους, τα λιγοστά υπάρχοντά τους.

Είναι λίγο ιδιόμορφοι «εισβολείς» γιατί θέλουν να καταλάβουν μια χώρα στην οποία δεν θέλουν να κάτσουν ούτε λεπτό αφού το 99% κατευθύνεται προς άλλες χώρες της Ευρώπης.

Στη δεύτερη εικόνα απεικονίζονται κάποιοι από τους επενδυτές. Οι επενδυτές είναι συνήθως Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Κινέζοι αλλά και Άραβες, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί μέχρι, ναι, καλά διαβάζετε, και Τούρκοι!!



Αυτοί θέλουν να κάτσουν στην Ελλάδα και αγοράζουν τα πάντα. Λιμάνια, βουνά, νησιά, νερό, πηγές ενέργειας, τρένα, σπίτια κτλ.
Πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά οι επενδυτές?

Γι’ αυτό φροντίζουν αυτοί στην τρίτη φωτογραφία, οι ηγέτες του αναπτυγμένου κόσμου που στήνουν πολέμους, που καταστρέφουν οικονομικά χώρες, που φτωχοποιούν λαούς για να έχει όσο δυνατόν περισσότερα λεφτά ο επενδυτής.
Για κάθε έναν λοιπόν επενδυτή που αγοράζει στην Ελλάδα το «σύστημα» παράγει εκατομμύρια «εισβολείς» που θέλουν (;!) ή κάποιοι νομίζουν ότι θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα!
Τώρα, όταν καταλαγιάσει το τραγικό πρόβλημα του μεταναστευτικού, γιατί θα καταλαγιάσει, – έτσι λειτουργεί το σύστημα – εμείς ανακουφισμένοι που οι «εισβολείς» έφυγαν θα μπορούμε να χαρούμε την πατρίδα μας.
Που όμως το μεγαλύτερο κομμάτι της και κυρίως αυτό που παράγει πλούτο θα το έχουν αγοράσει οι επενδυτές.

Οι επενδυτές όμως δεν επενδύουν για την ψυχή της μάνας τους.
Θέλουν κέρδη και αν εμείς αρχίσουμε να διεκδικούμε τίποτα παράξενα όπως εργασιακά δικαιώματα, αυξήσεις στους μισθούς κτλ. ή αν προκύψει καμία νέα οικονομική κρίση, τότε οι επενδυτές θα απευθυνθούν σε αυτούς της τρίτης φωτογραφίας και θα ζητήσουν «μέτρα».




Τότε οι πολιτικοί ταγοί θα ξαναθυμηθούν τους «εισβολείς». Ναι μην απορείτε, θα τους ξαναθυμηθούν.
Όμως, τότε δεν θα είναι «εισβολείς» θα είναι πρόσφυγες, που θα τους καλοδεχτούν οι ΜΚΟ που αυτόματα θα «γεννηθούν».
Οι πρόσφυγες θα έρθουν στην Ευρώπη και θα πάρουν τις δουλειές αυτών που αμείβονταν με υψηλούς μισθούς.

Ένα εκατομμύριο πρόσφυγες δέχτηκε η Γερμάνια πριν κάποια χρόνια για να δουλέψουν ως ανειδίκευτοι εργάτες με μισθούς πείνας. Τα ξεχάσατε;
Τότε, εμείς που παίρναμε μισθό 800 ευρώ θα χάσουμε τις δουλειές γιατί θα έρθουν αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα να δουλέψουν με 300€.

Και τότε πάλι θα καταριόμαστε τους «εισβολείς», τους λαθραίους που επίσημα δεν θα είναι λαθραίοι… και άντε πάλι από την αρχή.


Και άντε θύμα, άντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο… Να πάρει η ευχή, δεν θα έρθει η στιγμή που θα ξυπνήσεις μονομιάς να έρθει ανάποδα ο ντουνιάς και να πάρει ο διάολος αυτούς που θέλουν οι λαοί να σκοτώνονται για του αφέντη το ψωμί;

Δεν είναι μάθημα πολιτικής οικονομίας, απλή λογική, είναι…
Ας δούμε εμείς ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, γιατί αλλιώς θα έχουμε μοίρα μοιραίων!

1 σχόλιο:

  1. μπατριωτες μην ξεχάσετε να πειτε ένα ευχαριστώ στον Ερντογάν για τα 700 μύρια που πήρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή