Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Έναρξη Καρναβαλικής περιόδου στην Δ.Ε. Ιτέας

 Με χαρά σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση έναρξης της καρναβαλικής περιόδου στην ΔΕ Ιτέας.

Ξεκινάμε το Σάββατο 8/2 στις 20:00.....
 στην περιοχή Miami στην Ιτέα με αποκριάτικο σατυρικό δρώμενο και live από τους Bliss Show Band, ένα από τα πιο δραστήρια Live n' party band της Θεσ/νίκης, γνωστοί για τα εκρηκτικά non stop live party τους και το πάντρεμα πολλών ειδών στη μουσική τους, από το rock n’roll των 60s μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες pop επιτυχίες!

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς η ΔΕ Ιτέας συνεχίζει τις δράσεις της με άναμμα φωτιάς και party στις Κοινότητες Ιτέας 14/2 (ανατολικός συνοικισμός), Κοινότητα Τριταίας 22/2 και Κοινότητα Κίρρας 23/2.

Φυσικά δεν θα λείπει από το πλάνο μας το Μεγάλο Παιχνίδι, ένα ξεχωριστό παιχνίδι πόλης για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε γρίφους, να δημιουργήσουν, να τσαπατσουλέψουν, να συναγωνιστούν, να χορέψουν αλλά το κυριότερο να διασκεδάσουν μαζί με φίλους τους! Το Μεγάλο Παιχνίδι πραγματοποιείται τα 2 τελευταία Σαββατοκύριακα του Τριωδίου.

Η αποκορύφωση έρχεται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 1/3 με το Καρναβάλι στο Λιμάνι ! Η παρέλαση των αρμάτων φέτος μεγαλώνει και το απολαμβάνουμε δημιουργώντας και συμμετέχοντας μικροί μεγάλοι από 3 έως 83 ετών! Θα ακολουθήσει live με τους Prestige the Band σε ένα party που δεν θα έχει προηγούμενο!
Μέχρι τότε σας περιμένουμε με χαρά να σας φιλοξενήσουμε στο Καρναβαλικό μας Εργαστήρι, Π.&Α. Καψάλη στην Ιτέα, όπου φίλοι, εθελοντές, καλλιτέχνες, μικροί και μεγάλοι ενώνουν δυνάμεις, βάζουν την όρεξη και το μεράκι τους για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Φυσικά να μην ξεχνάμε τα Παραδοσιακά Κούλουμα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο μώλο της Ιτέας όπου με την συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Δεσμός" υποδεχόμαστε χιλιάδες κόσμο!

Σας περιμένουμε !
Απόκριες στην Δ.Ε. Ιτέας 2020...
μην το ξεχάσεις, εσύ θα χάσεις!

Με εκτίμηση,
ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας
ο πρόεδρος Κοινότητας Ιτέας
η Καρναβαλική Επιτροπή Ιτέας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου