Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΣΑΧΟΠ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ - ΦΩΤΟ

Σε μια δύσκολη χρονιά με λίγα χιόνια το ΣΚ 22-23/2 διοργανώθηκε .....
από τον ΕΟΣ Αθηνών και τον ΕΟΣ Λάρισας στο Χ.Κ. Παρνασσού ο 2ος (2-πλός) αγώνας αλπικού σκι:
• 2ο Κύπελο κατηγορίας μικρών παίδων και κορασίδων Π1-Κ1 (FIS U14) και
• Αγώνας Νότιας Περιφέρειας κατηγορίας παμπαίδων και παγκορασίδων ΠΑΜ-ΠΑΓ (U12)
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την επιτυχημένη ολοκλήρωση των 2 αγώνων σε δύσκολες συνθήκες, κυρίως λόγω της ομίχλης του Σαββάτου 22/3.
Επίσης ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, που επιβεβαίωσε ότι στηρίζει την αγωνιστική χιονοδρομία, ότι με τα μέσα που διαθέτει μπορεί να γίνει το “σπίτι” της και ότι προσφέρεται να υποστηρίξει τη διοργάνωση όλων των υπολειπομένων αγωνων του φετινού Εθνικού Πρωταθλήματος.
Επειδή το θέμα αυτό έχει ωριμάσει, δηλώνουμε την πρόθεσή μας να συνδράμουμε στη συν-διοργάνωση των αγώνων αυτών στο ΧΚΠ με όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε και αναμένουμε σχετική πρωτοβουλία από την ΕΟΧΑ για να ρυθμισθούν οι λεπτομέρειες προγραμματισμού των αγώνων.
Ο ΣΑΧΟΠ Παρνασσού συμμετείχε στον 2-πλο αγώνα με 7-μελή ομάδα σε σύνολο περίπου 170 αθλητών και αθλητριών και επιβεβαίωσε τη θέση του ως 1ου σωματείου στο αλπικό σκι της Στερεάς Ελλαδας και νότια αυτής. Συγκεκριμένα:
Σε 8 αγωνίσματα παίδων και κορασίδων στους 2 αγώνες, οι αθλητές και αθλήτριες του ΣΑΧΟΠΠ κατέλαβαν (αναφέρονται οι 6 πρώτες θέσεις όπου προβλέπεται απονομή διάκρισης):
• Δύο (2) 1ες θέσεις: Μάριος Τσιοπανάς (GS ΠΑΜ) & Ειρήνη Φιλιππίδη (GS ΠΑΓ)
• Μία (1) 2η θέση: Έλια Σκλατινιώτη (GS K1)
• Τρεις (3) 3ες θέσεις: Γιώργος Σπηλιώτης (SL Π1) & Μάριος Τσιοπανάς (Combi ΠΑΜ) & Ειρήνη Φιλιππίδη (Combi ΠΑΓ)
• Μία (1) 4η θέση: Έλια Σκλατινιώτη (SL K1)
• Μία (1) 6η θέση: Γιώργος Σπηλιώτης (GS Π1)
• Συμμετείχαν ακόμη: Ο Δημήτρης Αντωνιάδης (Π1), η Σοφία Χαλδαίου (Κ1) και ο Νικόλας Παπαδάκης (ΠΑΜ)
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα το μέλος του ΣΑΧΟΠΠ συμπολίτη μας κ. Νίκο Αργυρίου, που συμμετείχε στη γιορτή απονομών της 1ης μέρας των αγώνων στην Αράχοβα με προσφορά στους παρευρισκόμενους εκλεκτών οίνων Παρνασσού που παράγονται στο οινοποιείο του.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους Μίλτο Μπίκια και Κίμωνα Ρακόπουλο και καλή συνέχεια για την ολοκήρωση της αγωνιστικής χρονιάς!
Η χαρά στα πρόσωπα των παιδιών για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας!
ΣΑΧΟΠΠ, Συνεχίζουμε Δυνατά!!!















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου