Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Παρουσίαση του βιβλίου "Η εφεύρεση του ανθρώπου" του Κώστα Θερμογιάννη.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, ο Πολιτιστικός Φιλοσοφικός και Επιστημονικός Όμιλος Λαμίας «300»,.....
οι Εκδόσεις Ελκυστής και ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Η εφεύρεση του ανθρώπου», του Αντιπροέδρου του Ομίλου Κώστα Θερμογιάννη, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, Λεωνίδου 9-11.
    Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
Α) Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Δημοσιογράφος LamiaReport.gr
Β) Ο Παναγιώτης Ιακωβής, Καρδιολόγος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Φιλοσοφικού και Επιστημονικού Ομίλου Λαμίας «300»
Γ) Ο Θεόδωρος Δημόπουλος, Κοινωνικός Λειτουργός, π. Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας  
Ανάγνωση κειμένων του βιβλίου : Άννα Μπαμπέτα, Δημοσιογράφος

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο  δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Η εφεύρεση του Ανθρώπου / Κώστας Θερμογιάννης
Στο πέμπτο προσωπικό του βιβλίο, ο Κώστας Θερμογιάννης ξεφεύγει από τη λογοτεχνική γραφή και εισέρχεται στο χώρο της αρθρογραφίας. Στην «Εφεύρεση του Ανθρώπου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελκυστής, έχουν συγκεντρωθεί επιλεγμένα άρθρα του τα οποία έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Η επιλογή των άρθρων έγινε με κριτήριο κυρίως την αντιπροσωπευτικότητά τους για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, γεγονός το οποίο απεικονίζεται και στον τίτλο του βιβλίου.  Την έκδοση προλογίζει ο  δημοσιογράφος και βουλευτής Νάσος Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου